SAMO ZA MUŠKARCE

Otkrijte što zapravo žene vole

24.11.2009 u 08:00

Bionic
Reading

Muškarci i žene su različiti. Upravo zato vrlo često dolazi do nesporazuma, jer što je jasno jednoj strani, ne mora nužno biti jasno i drugoj. Žene posebno vole da muškarci razumiju što one žele

Kako dekodirati žensko ponašanje? Ne, one nisu s drugog planeta i potrebno je samo malo vaše pažnje pa da vaša partnerica uz vas bude vrlo sretna. Postoje neka općenita pravila koja se mogu primijeniti na sve žene.

Kako sa svojom partnericom ne biste imali problema u komunikaciji, pročitajte ovih nekoliko savjeta koji će vam otkriti što žene vole i cijene.

Ponekad ženama treba samo malo pažnje i nježnosti

Iako su žene ponekad ljubomorne kada njihov muškarac gleda drugu ženu, to ne znači i da su mentalno bolesne. Žene ponekad samo trebaju potvrdu svoga muškarca da su mu i dalje poželjne čak i ako im tijelo ne izgleda kao s naslovnice Playboya.

Istina je da se žene ponekad nađu na emocionalnom vrtuljku. To je jednostavno tako. I žene su ljudska bića koja ne mogu uvijek biti sjajno raspoložena, a to ni ne žele. Opće je poznato da nema prave sreće bez malo tuge.

Ženama nedostaje onaj lepršavi osjećaj s početka veze. One vole kad im darujete cvijeće, čokolade, seksi rublje, putovanja za vikende i još mnogo toga. Mnogi muškarci to prestanu raditi kada osvoje ženu, a ne bi trebali.

Ženama je jedna od najseksipilnijih stvari kod muškaraca kada im kuhaju. Ili pospremaju stan. Ili naprave bilo kakav posao koji će njoj olakšati dan. Učinite to stoga s vremena na vrijeme.

Žene vole dugu predigru. Istina, žene nemaju ništa ni protiv seksa na brzaka, ali pravi doživljaj za njih je duga predigra uz mirisne svijeće, laganu glazbu i nježnu masažu. Ako želite pored sebe zadovoljnu ženu, priredite joj ponekad takav tretman.

Iako žene nisu vulgarne, ipak nisu ni svetice. Tu i tamo vole dobiti 'prljave' SMS-ove ili e-mailove. Iznenadite ih time, pa će i one iznenaditi vas.

Kad je tužna ili pod stresom, pružite joj utjehu i podršku

Nitko ne voli kada mu se laže, pa tako ni žene. Povjerenje je stvar koja se teško stječe, ali vrlo lagano gubi. Sjetite se toga kada idući put poželite nešto slagati.

Žene ne žele seks uvijek. Ponekad imaju dane kada se osjećaju debelo, kada su pod pritiskom na poslu ili ne osjećaju bliskost prema partneru. Tada jednostavno nisu za seks, ali ako vi ipak inzistirate, svakako će pomoći da ih prije toga saslušate te im kažete da su lijepe i poželjne.

Žene vole kad su muškarci muškarci, ali jednako tako vole i kada uvažavaju njihovo mišljenje i ne glume cijelo vrijeme superiorne mužjake.

Muškarci koji vole djecu i životinje ženskom su rodu najprivlačniji. Čak i ako ona ne želi ni dijete ni psa, takav će joj muškarac biti privlačan.

Žene žele da muškarci pamte važne datume. Budući da danas na svijetu postoji vrlo razvijena tehnologija, nema razloga da ne iskoristite memoriju svojih uređaja, ako već ne možete svoju. Dakle, memorirajte u mobitele važne datume i iznenadite ih svojom pažljivošću.

Ne morate izgledati kao Brad Pitt, ali žene vole muškarce koji se brinu o svome izgledu i zdravlju. Lijenost nije privlačna, kao ni opušten trbuh. Povedite računa o sebi, pa će vas i ona tako tretirati.