Ljubav i seks POGREŠNA PERCEPCIJA JAVNOSTI

Mladima u Hrvatskoj zabava važnija od seksa

  • Autor: tportal.hr
  • 9.9.2009 14:39:50
  • 9.9.2009 13:09:57

Premda se u javnosti stječe potpuno drukčiji dojam, mladima je tijekom ljetnih mjeseci zabava ipak važnija od seksa. Internetsko istraživanje pokazalo je da 80 posto mladih u Hrvatskoj ljetne događaje posjećuje isključivo zbog zabave

I ovoga ljeta puno se pisalo o kontroverznom Zrću koji je postao sinonim za hrvatsku Sodomu i Gomoru, a mladi su ocijenjeni kao promiskuitetni. Međutim, istraživanje koje je za Tuborg proveo Centar za istraživanje tržišta GFK, pokazalo je da je mladima u Hrvatskoj tijekom ljetnih dana zabava ipak najvažnija.

Istraživanjem se pokušalo otkriti kakve su navike mladih tijekom ljetnih mjeseci i je li istinito općeprihvaćeno mišljenje da su mladi raskalašeni i razuzdani. Rezultati su pokazali da je većina mladih željna dobre zabave, a ne prvenstveno seksa.

Na pitanje u kojem dijelu godine češće mijenjaju partnere, većina mladih je odgovorila da nema pravila, a 12 posto mladih reklo je da su promjenama skloni ljeti. Otkriveno je i da većina ljetnih seksualnih poznanstava među mladima započinje u klubovima.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više