Ljubav i seks TOPLA PREPORUKA

Svakodnevni seks s mlađim ženama ključan za muško zdravlje

  • Autor: G. R.
  • 7.7.2009 9:20:54
  • 7.7.2009 8:00:00

Ako žele biti fit i zdravi, muškarci bi se trebali svakodnevno seksati, i to po mogućnosti s mlađim ženama, pokazalo je novo istraživanje

Prosječna životna dob kod muškaraca iznosi 77 godina, ali su u zadnjih sedam godina uglavnom obilježene lošijim zdravstvenim stanjem i težim bolestima. Za zdraviji i dugovječniji život stručnjaci preporučuju promjenu životnih navika, koje u ovom slučaju uključuju i vrlo aktivan seksualni život. Seks bi, vjeruju stručnjaci, trebao biti svakodnevna rutina muškarcima ako žele ostati zdravi i vitalni, a da bi u tome zaista i uspjeli, trebali bi se seksati s mlađim partnericama.

Znanstvenici s njemačkog instituta Max Plank koji su proučavali smrtnost u Danskoj u razdoblju od 1990. od 2005. godine otkrili su da mlađa partnerica uvelike može smanjiti rizik od prijevremene smrti, i to za 20 posto. Pokazalo se da muškarci koji su bili u braku sa ženama mlađima 15 do 17 godina od sebe žive dulje. Stručnjaci su na temelju proučavanih podataka došli do zaključka da je očekivana dulja životna dob uzrokovana mlađom ženom koja je u stanju bolje skrbiti se za svog muškarca ili je pak na djelu prirodna selekcija.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više