tportal.hr

Zagreb
+24
Osijek
+25
Pula
+23
Rijeka
+23
Zadar
+22
Split
+24
Dubrovnik
+22

OTKRIVA AMERIČKI BLOGER

Kako treba zavoditi Hrvatice

Kako zavesti Hrvatice, ali i kakve su one zaista na svoj je način američki putopisac i autor knjiga o osvajanju žena Daryush Valizadeh opisao na svom blogu Return of Kings i objavio tekst 'Sve što trebate znati o Hrvaticama'

Datum objave:
8.4.2013 21:33

Zadnja izmjena:
9.4.2013 9:26

Tako naglašava kako su one često zgodne, visoke i mršave. Uglavnom su drage, ali ima i neke primjedbe. Osim što im zamjera male grudi, djevojke znaju biti drske, izbirljive, lijene i sklone kritici. 'Hrvatice su najizbirljivije, a velik broj njih od samog me početka kritizirao zbog fizičkih osobina ili mog pristupa. Neprestano vas osuđuju i ne rade to diplomatski. Što su samouvjerenije, veća je šansa da ćete naići na ove negativne osobine', napisao je.

Ističe kako su najljepše cure u Europi, ali i sklone varanju pa iako su u stabilnim vezama, vole flertovati. 'One su bez sumnje najljepše djevojke koje sam vidio na proputovanju Europom, ali jaka su im konkurencija žene iz Baltika', kaže Daryush.

248751,243926,240242,246235Primijetio je i da se kako se bliže 30-ima sve više 'pretvaraju u usidjelice jer njihov stav postaje grublji, sklone su igricama i neprestano vas iskušavaju', zbog čega vjeruje da su za osvajanje najbolje Hrvatice između 19 i 23, a naišao je i na mnoge Hrvatice starije od 24 godine za koje tvrdi da su sponzoruše, a lako ih se može i 'nanjušiti'.

'Besprijekorno dotjerane, nose visoke pete i imaju nadureni izraz lica. Nije ih briga je li muškarac mafijaš ili čelnik neke firme, bitno je da je veliki igrač', piše u tekstu.

Kaže i kako su Hrvatice bolje od Poljakinja, a i nude bolji 'povrat ulaganja' od Ukrajinki, ali kaže kako je potreban oprez jer: 'Hrvatice su na dobrom glasu i morat ćete se nositi s jakom konkurencijom stranih turista u narednih pet godina.'

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


modakomoda

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr