SEKS DISCIPLINA

Hoće li ove godine olimpijci imati dovoljno kondoma?

30.07.2012 u 11:33

Bionic
Reading

Seks među vrhunskim sportašima nije iznimka nego pravilo, što potvrđuju i brojni članci 'priznanja' u kojima se sami natjecatelji prisjećaju zgoda s prijašnjih olimpijada

Prije nekoliko dana započele su Olimpijske igre u Londonu. Uz postizanje vrhunskih rezultata i osvajanja medalja tijekom dana, sve su prilike da će sportaši smješteni u olimpijskom selu imati i zanimljive 'osvajačke' noći


Seks među vrhunskim sportašima nije iznimka nego pravilo, što potvrđuju i brojni članci 'priznanja' u kojima se sami natjecatelji prisjećaju zgoda s prijašnjih olimpijada. Tolik broj istreniranih, skladno građenih tijela u uglavnom oskudnoj i pripijenoj sportskoj opremi (koja je naravno takva zbog aerodinamike) jednostavno izaziva grešne misli. I aktivnosti.

Na posljednjoj Olimpijadi u Pekingu Durex je, kao svjetski prvak u proizvodnji kondoma, osigurao 100 tisuća kondoma za natjecatelje, ali to navodno nije bilo dovoljno. Ove je godine Durex srušio vlastiti rekord te sportaši u Londonu na raspolaganju imaju rekordnih 150 tisuća kondoma. Ili, ako vam je lakše zamisliti – 15 kondoma po svakom natjecatelju. A kako se ne bi ponovila nestašica od prije četiri godine, jednostavno će ih imati još na lageru, ako zatreba.

Velike su šanse da zbog ovakve situacije dođe i do korekcija olimpijskog gesla 'Brže, više, jače'. Naime, paralelno s opskrbom sportaša kondomima, London su preplavili i Durexovi plakati sa zanimljivom porukom najbržem čovjeku svijeta – Usainu Boltu. Uz poruku 'Usain – ne žele svi ljudi biti najbrži na svijetu' Durex promovira svoj kondom Performa, s posebnim lubrikantom koji pomaže u odgađanju orgazma i produljenju erekcije odnosno dužem seksu.