tportal.hr

Zagreb
+20
Osijek
+19
Pula
+21
Rijeka
+20
Zadar
+21
Split
+21
Dubrovnik
+22

TEHNOLOGIJA RADI ZA VAS

Mogu li SMS poruke spasiti vaš ljubavni život?

Te tri slatke riječi: SMS! Poruke mobitelom sjajan su način da ostanete u vezi s osobom koju volite

Datum objave:
26.7.2012 11:28

Zadnja izmjena:
26.7.2012 13:11

Svakodnevnica vas melje i ostavlja vam premalo vremena da povedete s osobom do koje vam je stalo. Ponekad se dogodi da se tijekom dana ni ne vidite ili da ne stignete razgovarati. SMS poruke su uostalom na neki način puno intimnije i slađe od običnog telefonskog poziva.

Osim toga, i ako prolazite kroz probleme u vezi. Primjerice, ako ste se posvađali večer prije ili se ujutro pojavio neki problem, SMS poruke su sjajan način da probijete led i počnete proces ozdravljenja. Isprika SMS-om nikad ne zvuči neiskreno i to može biti dobar put da s manjom nelagodom dođete kući i pokušate razriješiti razmirice.

Razmislite o ovome: posvađali ste se ujutro i o tome mislite cijeli dan na poslu. Iskoristite pauzu za ručak i napišite mu 'Mislim da sam bila u krivu. Sorry. Veselim se što se vidimo večeras.' Ovo može poboljšati raspoloženje i vama i njemu.

Tijekom dana dobro je podsjetiti osobu koju volite da na nju mislite. Same riječi nisu bitne, važno je da vaš partner s druge strane zna da i u užurbanoj i prezaposlenoj svakodnevici mislite na njega. Možda je i sada dobro vrijeme da sjednete i napišete neku zgodnu poruku osobi koju volite. Recite joj kako se osjećate, o čemu mislite. Malen je to napor koji može učiniti čuda za svoju vezu, piše stranica TheAge.com.au.

193483 ,198763 ,195456,192662

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


modakomoda

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr