TEHNOLOGIJA RADI ZA VAS

Mogu li SMS poruke spasiti vaš ljubavni život?

26.07.2012 u 13:11

Bionic
Reading

Te tri slatke riječi: SMS! Poruke mobitelom sjajan su način da ostanete u vezi s osobom koju volite

Svakodnevnica vas melje i ostavlja vam premalo vremena da povedete s osobom do koje vam je stalo. Ponekad se dogodi da se

tijekom dana ni ne vidite ili da ne stignete razgovarati. SMS poruke su uostalom na neki način puno intimnije i slađe od običnog telefonskog poziva.

Osim toga, i ako prolazite kroz probleme u vezi. Primjerice, ako ste se posvađali večer prije ili se ujutro pojavio neki problem, SMS poruke su sjajan način da probijete led i počnete proces ozdravljenja. Isprika SMS-om nikad ne zvuči neiskreno i to može biti dobar put da s manjom nelagodom dođete kući i pokušate razriješiti razmirice.

Razmislite o ovome: posvađali ste se ujutro i o tome mislite cijeli dan na poslu. Iskoristite pauzu za ručak i napišite mu 'Mislim da sam bila u krivu. Sorry. Veselim se što se vidimo večeras.' Ovo može poboljšati raspoloženje i vama i njemu.

Tijekom dana dobro je podsjetiti osobu koju volite da na nju mislite. Same riječi nisu bitne, važno je da vaš partner s druge strane zna da i u užurbanoj i prezaposlenoj svakodnevici mislite na njega. Možda je i sada dobro vrijeme da sjednete i napišete neku zgodnu poruku osobi koju volite. Recite joj kako se osjećate, o čemu mislite. Malen je to napor koji može učiniti čuda za svoju vezu, piše stranica TheAge.com.au.