MUŽEVNE KARAKTERISTIKE

Jesu li mačo muškarci izumrla vrsta?

14.05.2012 u 11:04

Bionic
Reading

Žene se često žale da više nema mačo muškaraca, ali kolumnist John Powers uvjerava da nisu izumrli

Kolumnist, grafičar i komičar John Powers za portal GalTime pokušao je objasniti djevojkama i ženama kako pustiti svog

muškarca da bude – muževan. Evo što savjetuje:

'Dajte im podršku i pokušajte ih shvatiti. Ženama nije lako u modernom društvu, ali nije ni muškarcima. Kao prvo, prihvatite njegove feromone. On je muškarac i ponekad upravo tako miriše.

Cijenite njegove muževne karakteristike. Njegov testosteron daje ravnotežu vašoj vezi. Nemojte ga tjerati da depilira svoja prsa, a ako želi pustiti bradu, pustite ga da to i učini. Pustite ga da se sam odijeva. Nemojte ga tjerati da nosi uske traperice, budite zadovoljne ako su čiste. Ako je obukao hlače od odijela za vašu rođendansku zabavu, to ne znači da će htjeti i svaki dan nositi vestu koju ste mu kupili.

Budite ponosni na njega kada hodate skupa i on će biti ponosan na vas. Prihvatite njegovu seksualnost. On je heteroseksualan, ne metroseksualan. Dopustite mu da preuzme kontrolu u spavaćoj sobi i ostavite otvoren um. Trebate cijeniti svoje različitosti. Samo zato što ste vi vegetarijanka, ne znači da on ne smije jesti meso.

Žene često za idealnog muškarca biraju Johnnyja Deppa ili čak Justina Biebera. Muškarci ne moraju biti feminizirani ili u pretpubertetu da bi bili muževni. Tradicionalni, mačo muškarac zna kako se odnositi prema dami. Muževnost vašeg partnera od vitalne je važnosti za vašu vezu i nemojte je zanemarivati. Pobrinite se da se vaš muškarac osjeća baš tako', savjetuje John Powers.