ŠTO GA OTKRIVA

Kako prepoznati nepopravljivog ženskaroša

13.05.2012 u 08:26

Bionic
Reading

On izgleda i ponaša se predobro da bi bilo istinito? Možda se vaši instinkti ne varaju te je došlo vrijeme da provjerite nije li vaš novi dečko zapravo obični ženskaroš

Ukoliko počinjete sumnjati u njegove tako slatke riječi, lijepe geste i vrsne manire, a on je pak tako savršen te je teško vjerovati da je to istina, možda biste ga trebali provjeriti, piše She knowes. Stoga vam donosimo četiri odlike vrsnih i spretnih ženskaroša na koje su mnoge pale barem jedan put.

Puno toga vam obećava
Tek ste ga upoznali, a on već s vama razgovara o budućnosti. Ženskarošu nije problem obećati vam cijeli svijet jer on ionako neće ostati u vašoj blizini dovoljno dugo da bi ispunio i jedno od mnogih obećanja. Stoga, ako vam obećava puno toga, i to nevjerojatnom brzinom, budite na oprezu: možda vam jednostavno govori točno ono što želite čuti.

Nikada vas ne zove imenom
Zove vas nadimcima poput slatkice, maco i medena. Na samome početku to je vrlo slatko, no uskoro biste mogli shvatiti da vas nikada ne zove vašim imenom. Činjenica je da su, ako vas ženskaroš nikada ne zove po imenu, manje šanse da vaše ime pobrka s imenom neke druge djevojke.

Nema blisku prijateljicu
Ima veliki broj poznanica, a na Facebooku ima puno više prijateljica nego prijatelja. Često prima poruke do drugih žena, no ne može navesti nijednu blisku prijateljicu. Ženskaroš uvijek ima puno poznanica zato što se nada da će ih zavesti u što većem broju.

Dijeli komplimente
Svi volimo komplimente, no obično znamo prepoznati ako se iza komplimenta krije kakva skrivan namjera. Ako komplimente dijeli šakom i kapom, ženskaroš vas definitivno želi zavesti.