RAZLIČITI DOŽIVLJAJI

Što je zapravo preljub?

10.02.2012 u 10:08

Bionic
Reading

Šesto predavanje 'Ljubavologija u praksi', od ukupno deset predavanja inspiriranih hit-knjigom Brune Šimleše 'Ljubavologija', bit će održano u srijedu, 15. veljače, u 19 sati, u kinu Europa

Na šestom predavanju Ljubavologije u praksi bit će riječi o preljubu. Šimleša će pokušati dati odgovore na pitanja - zašto se

događa, treba li se i može li se oprostiti te tko je odgovoran za preljub. Različiti ljudi imaju različita shvaćanja preljuba pa netko i obično razmišljanje o nekome drugome doživljava kao nešto nedopušteno, a drugim je pak prihvatljiv i seks s drugom osobom pod uvjetom da nisu bile uključene emocije.

O tome i brojnim drugim zahtjevnim pitanjima bit će riječi na šestome predavanju Ljubavologije u praksi. Šimleša će pokušati odgovoriti zašto se događaju takve situacije, kako ih možemo spriječiti te kako možemo preboljeti preljub!

Dosadašnja predavanja Ljubavologije u praksi privukla su, svako pojedinačno, između 500 i 600 posjetitelja, a i njegova knjiga 'Ljubavologija' prodana je u više tisuća primjeraka. Sve to pokazuje da je pravo vrijeme za razgovor o ljubavi. Ulaznice po cijeni od 30 kuna mogu se kupiti u kinu Europa i knjižari Ljevak.