Ljubav i seks NAGRADNJAČA

Tko ide na predavanje 'Ljubavologija'

  • Autor: tportal.hr
  • 14.9.2011 11:27:07
  • 13.9.2011 15:10:16

U srijedu, 14. rujna u 19 sati u zagrebačkom kinu Europa održat će se prvo od ukupno deset predavanja na temu 'Ljubavologije', nove knjige vodećeg autora duhovne literature Brune Šimleše o vječnoj i neiscrpnoj temi – ljubavi. A tportal.hr poklanja 10 ulaznica svojim čitateljima

Koja je razlika između ljubavi i zaljubljenosti? Postoji li bezuvjetna ljubav i srodne duše? Možemo li odlučiti da ćemo nekoga zavoljeti i je li istina da se suprotnosti fatalno privlače? Zašto se događa prevara i je li ju moguće preboljeti?

Ovo su samo neka od pitanja koja postavlja i na koje precizno odgovara Bruno Šimleša, vodeći hrvatski autor duhovne literature, u svojoj novoj knjizi 'Ljubavologija' koja nas uči kako izgraditi zdrave, sretne i strastvene odnose s drugima. Bilo da je riječ o partnerskoj ljubavi bilo o obiteljskim, prijateljskim i poslovnim odnosima, autor upozorava na uobičajene zablude i pogrešna očekivanja koja namećemo jedni drugima, ali isto tako predlaže i rješenja koja će vratiti povjerenje i zadovoljstvo u ova najvažnija područja života. Kad bi postojala znanost o ljubavi, onda bi ova knjiga bila udžbenik!

Više saznajte na www.ljevak.hr ili na www.brunosimlesa.com.

Po jednu ulaznicu osvojile su:

Kristina Skozrit
Diana Gracin
Suzana Orešić
Ivana Kovač
Anamarija Helena Milardović
Monika Ravlić
Željka Tutek
Jasna Augustinčić
Ivana Karlović
Ivana Rimac


  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više