Ljubav i seks VJEŽBOM DO SAVRŠENSTVA

Najbolji put do produljenog orgazma

Izvor: Corbis Corbis , Autor:Michael A. Keller/Corbis
  • Autor: tportal.hr
  • 9.12.2013 15:02:17
  • 25.3.2011 8:00:00

Uz obrazovanje, komunikaciju i opuštanje vinite se do neslućenih seksualnih užitaka. Sebe i partnera počastite produljenim orgazmom koji je dostupan svima

Mnogi parovi sanjaju o produljenom orgazmu. Neki već neko vrijeme uživaju u tome. Vrhunski orgazam vještina je koju je moguće naučiti, stoga ne očajavajte, nego prionite na posao. Mi vam donosimo nekoliko savjeta seksualnih stručnjaka koji vam mogu pomoći da i vi postanete dio sretne zajednice koja zna uživati u seksualnim čarima.

A. Inden
I seks je umijeće koje zahtjeva usavršavanje
Otkrijte u čemu stvarno uživate

Znate li što stvarno volite u seksu? Pokušajte si odgovoriti na to pitanje, ali imajte na umu da vas mogu zavarati želje vaših bivših partnera koje su se neprimjetno pretvorile u vaše. Upoznajte svoje tijelo i doznajte što je to što kod vas stvara užitak. To je glavni preduvjet vrhunskoga orgazma, morate dobro poznavati sebe.

Naučite se opustiti
Ljubavnici su skloni pretjerano se uzbuditi odmah na početku seksualnog čina. To je prepreka na putu postizanja savršenog produženog orgazma. Morate preuzeti kontrolu nad sobom i svojim živčanim sustavom, posebno tijekom samog odnosa. Takav umirujući stav omogućava vam da prihvatite veliki užitak, navode seksualni stručnjaci.

Seksualno se obrazujte

Za ovladavanje bilo kakvom vještinom, pa tako onda i seksualnom, potrebno je znanje. Naučite što više možete o tijelu muškarca i žene te seksu i svemu onome što uz seks ide. Što više doznate, bolje ćete se snalaziti i u praksi, a vaše tehnike postat će umjetničke.

Tjelovježba

U seksu i doživljavanju orgazma iznimno je važna i fizička sprema. Svakako biste trebali redovito vježbati mišiće genitalnog dijela tijela. Bit ćete puno pokretniji, a stručnjaci tvrde i da fizička sprema pridonosi produljenju orgazma.

Komunikacija
Budući da je jedan od preduvjeta za doživljavanje produženog orgazma međusobno dobro poznavanje partnera, dakako da je važna i komunikacija. Važno je da komunicirate i prije seksa, ali i tijekom seksa. Usmjeravajte partnera seksi riječima , a neka i on vama kaže što želi. Riječi potiču na dublju povezanost, a to može rezultirati i intenzivnijim orgazmom.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više