Ljubav i seks NAGRADNJAČA

Dobitnici knjige 'Što je za mene seks'

  • Autor: tportal.hr
  • 31.12.2010 9:19:24
  • 28.12.2010 10:25:48

Profil donosi prvu autorsku knjigu najpoznatijeg hrvatskog seksologa Aleksandra Štulhofera. Štulhoferove kolumne koje su tri godine izlazile u Cosmopolitanu odsad se mogu naći na jednom mjestu, u novoj knjizi pod naslovom 'Što je za mene seks'. Tportal.hr nagrađuje svoje čitatelje s dva primjerka

Prva Štulhoferova autorska knjiga donosi teme koje propituju naše stavove, običaje i navike i uvjerenja, ujedno donoseći odgovore na pitanja zašto treba rušiti društvene norme i predrasude. Sve one, naravno, govore o seksu. No iza naslova kao što su 'Seks, strast, grubost', 'Muškarci i seksualna zrelost', 'Tiranija orgazma', 'Veličina penisa – bura u čaši vode?', 'Što emocije imaju s tim?', 'Sva lica seksa', 'Seks s osobom koju najbolje poznajem', govori se i o onome što nije isključivo seks – o odnosima između dvoje ljudi, o povjerenju, bliskosti, prepuštanju, užitku.

Iz istraživanja koja je Štulhofer proveo iščitava se analiza stanja našeg društva te podaci o tome koliko se ono promijenilo krajem prošlog stoljeća. Aleksandar Štulhofer ne govori nam kako bismo se trebali ponašati i što je prihvatljivo a što ne, ali potiče nas da razmislimo o sebi, svojim postupcima, zadovoljstvima, užicima, o ljubavi.

Knjigu su osvojile:

Ljiljana Senković-Kukec
Lidija Kopajtić


Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više