UHVAĆENI NA DJELU

Hoteli u kojima se sastaju poznati ljubavnici

29.01.2009 u 11:00

Bionic
Reading

Teško je povjerovati da, unatoč kućama i raskošnim vilama za odmor, mnoge zvijezde kao tajnu ljubavnu oazu izaberu mjesta gdje ih mogu zapaziti obični smrtnici. Hoteli na prvi pogled pružaju osjećaj anonimnosti i slobode, ali mnogi primjeri pokazuju da ljubavni izleti, kada su poznati u pitanju, mogu postati afere za koje ubrzo doznaju svi

Boravak u nekom hotelu ugodniji je ako znate da u njemu ponekad odsjedaju poznati, no ako u hodniku ili susjednoj sobi uhvatite celebrityje u ljubavnom zanosu, i sami na neki način postajete dio scene. Posebno ako se netko od otkrivenog para u javnosti predstavlja kao osoba sklona obiteljskom životu i tradicionalnim vrijednostima.

Tako su, primjerice, kontroverzna pop zvijezda Britney Spears i oženjeni paparazzo Adnan Ghalib svoj odnos opisivali kao platonski iako su prošle godine zajedno usred noći posjetili hotel Parker Palm Springs na samo nekoliko sati. U siječnju 2008, ovaj par viđen je kako oko dva sata ujutro uzima sobu u kojoj noćenje stoji 'skromnih' 1.200 dolara i napušta je pet sati kasnije. Nažalost, nestabilna pjevačica u narednih 48 sati doživjela je živčani slom zbog kojega je luksuzni smještaj morala zamijeniti bolničkim krevetom.

Nekoliko godina ranije, hotelska strast zadesila je Benicia Del Tora i Scarlett Johansson u luksuznom holivudskom Chateau Marmontu. Ako je vjerovati tračevima, tada su se 37-godišnji Del Toro i 18 godina mlađa glumica pohvatali u liftu uoči dodjele Oscara 2004. Lijepa Johansson glasine o brzinskom seksu kasnije je opovrgnula riječima da je prostor u liftu skučen te da bi takvo što bilo nehigijenski.

Jennifer Aniston i Vince Vaughn

Tijekom snimanja filma 'Prekid', Jennifer Aniston i Vince Vaughn u čikaškom hotelu Four Seasons navodno su učinili upravo suprotno od onoga što na velikom platnu čine njihovi likovi – završili su zajedno. Unatoč glasinama da je Aniston nakon svježeg razvoda od Brad Pitta bila prviše ranjiva za spojeve, par je neprestano bio zajedno. Napokon jedne noći, Jennifer je viđena kako u sitnim satima izlazi iz Vaughove sobe u Four Seasonsu i vraća se u svoj apartman u obližnjem hotelu Peninsula, gdje su ponovno zajedno odsjeli tijekom sljedećeg putovanja u Chicago u listopadu 2005. godine.

Da hotelske ljubavi nisu novotarija, pokazuje primjer iz davnih dana, kada se u odajama otmjenog Beverly Hills Hotela probudila romansa Katherine Hepburn i Spencera Tracyja. U zlatno doba Hollywooda to je mjesto služilo kao baza mnogim poznatim velikanima, od Howarda Hughesa do Grete Garbo. Tadašnje megazvijezde Hepburn i Tracy, nakon što su se upoznali na filmskom setu, proveli su veći dio 40-ih i 50-ih godina prošlog stoljeća živeći kao bračni par u Tracyjevu bungalovu. Sve to unatoč činjenici da je on još uvijek bio službeno oženjen. Ako je vjerovati tračevima, poznata glumica jednu noć čak je prespavala na hotelskom hodniku nakon što ju je iznervirani partner u jeku svađe potjerao iz sobe.

Michael Phelps

Na stara filmska vremena podsjeća i meksički pansion Casa Kimberley u mjestu Puerto Vallarta, nekadašnje ljubavno gnijezdo Elizabeth Taylor i Richarda Burtona. Kuću je prvotno Burton unajmio tijekom snimanja filma 'Noć iguane', da bi je kasnije kupio i poklonio svojoj ljubavnici, a potom i supruzi. Nakon razvoda 1974, Elizabeth Taylor tamo više nije dolazila, a novi vlasnik raskošnu vilu pretvorio je u osmerosobni 'bed-and-breakfast'.

No da hotelska poznanstva mogu imati i sretniji rasplet, pokazuje nedavna priča američkog plivača Michaela Phelpsa, koji je nakon do sada neviđena sportskog uspjeha ljubav pronašao u hotelu Palms Casino Resort u Las Vegasu. Vrativši se s osam olimpijskim medalja iz Pekinga, Phelps je otišao na zabavu u hotelski klub Playboy and Moon, gdje je tjedan nakon izlaska iz bazena viđen kako veselo dominira plesnim podijem. Iz kluba je otišao sa zaposlenicom Caroline Paz, koju je, prema medijskim tvrdnjama, u međuvremenu čak upoznao i sa svojom obitelji.