Putovanja ODMOR U GRČKOJ

Nikolina i Kike uživaju na Santoriniju

Nikolina Pišek i Kristijan Kike Curavić sletjeli su na grčki otok Santorini te se smjestili u luksuznom kompleksu Pantheon Deluxe Villas koji se nalazi na litici 300 metara iznad mora, piše Nikolina za Gloriju

Kako piše Nikolina, najbliže mjesto je Thira, udaljena tri kilometra, i centar je noćnog života Sa­­n­torinija. U Thiri je mnoštvo vrhunskih house klu­­bo­va koji rade do jutra, a najpoznatiji su Koo Club i Enigma. Tamo su Kike i ona plesali i zabavljali se cijelu noć. Thira je i otočna šoping-meka. Mnoštvo je malih butika s dizajnerskom odjećom, pa si je Nikolina kupila cipele i traperice.

Dnevne temperature na Santoriniju ljeti su iznad 30 stupnjeva, a osvježenje donosi meltemi, lagani vje­­tar koji razbija vrućinu, no navečer je zrak pun vlage. Djevojkama ko­je se vole do­­tjerati prije izlaska predlažem da zaborave na frizuru jer nema nade da izdrži do kraja večeri, a ni sa šminkom ne treba pretjerivati, piše Nikolina.

Odlična zabava je i na Perivolosu, kilometrima dugačkoj plaži od cr­­nog vulkanskog pijeska. Iz bezbroj barova neprestano dopire glazba, a navečer su odlični partiji na plaži, piše dalje Nikolina, poručujući Curama da dođu na Perivolos jer je tamo upravo nevjerojatna koncentracija zgodnih momaka.

www.gloria.com.hr

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više