SPREMNO ZA RONJENJE

Očišćeno podmorje Zrća

12.07.2014 u 18:35

  • +7

Čišćenje podmorja

Izvor: Promo fotografije / Autor: Noa Beach Club

Bionic
Reading

Zrće koje je već dugo poznatije po svojim tulumima nego po podmorskim ljepotama, u zajedničkoj akciji s nizom ronilačkih društava i klubom Noah Beach Club očistilo je svoje podmorje

Čuveno Zrće, koje nas je uvrstilo na globalnu mapu najprestižnijih turističkih destinacija za ljubitelje elektronske glazbe, više ne mora brinuti za čistoću onog dijela koji se nalazi ispod površine mora. U vrijednoj akciji koju su zajednički organizirali Noa Beach Club, načelnik općine Kolan, Josip Zubović te niz ronilačkih društava, očišćeno je podmorje plaže te je tako vraćen dug divnom Jadranu, kojem možemo zahvaliti učestalu ljetnu revitalizaciju krvne slike nacionalne ekonomije.


U ovu vrijednu akciju uključili su se ronioci iz ronilačkih društava Kostrena, Drenova, Luben Bakar, ronilačkog kluba Dupin Novalja, ali i iz Geko Sub kluba iz Novog Mesta iz Slovenije, što je ovoj akciji dalo međunarodni karakter.

Noa Beach Club posebno obraća pozornost korištenju domaćih resursa. Tako je za dizajniranje Noinih kolekcija angažiran domaći mag dizajnerske scene Juraj Zigman, za izgradnju i dizajn kluba angažirani su domaći akademski kipari i stare obrtničke radionice, pa se i svjesnost o čišćenju našeg Jadrana nametnula sama po sebi.