ASHLEY I PET AMBASADORA

Zavirite iza kamere tijekom snimanja u Ličko-senjskoj županiji

03.10.2013 u 07:00

Bionic
Reading

Tijekom snimanja serijala 'Discover Croatia – Exploring Route' i istraživanja ljepota Hrvatske pet ambasadora pod vodstvom poznate novinarke Ashley Colburn posjetilo je i Ličko-senjsku županiju

Tim Discover Croatia istražio je znamenitosti i atrakcije Ličko-senjske županije. Mozaičnom izgledu županije uvelike doprinosi i njezina raznorodna kulturna baština. Odražavaju je razlike u dijalektu, materijalni spomenici i tradicijsko naslijeđe između kontinentalnog dijela, primorja i otoka Paga. Cijeli taj prostor karakterizira slojevit povijesni razvoj, s materijalnim tragovima kulture od prapovijesti do danas.

Nakon dvadeset i četiri dana intenzivnog snimanja po Hrvatskoj misija je ispunjena – pet novinara/blogera postalo je ambasadorima Lijepe Naše. Oduševljeni ljepotama i prepuni lijepih dojmova otputovali su iz Hrvatske. Zavirite iza kamere u Ličko-senjskoj županiji na snimanju projekta Discover Croatia - Exploring Route i doživite djelić dobre zabave.

Discover Croatia - Dhar media i Touristar.TV 4. rujna započeli su snimanje turističkog serijala, vlastitog projekta čija je priprema trajala godinu dana, a koji će se u cijelosti moći pogledati na web-stranici TouristarT V-a. Pet stranih novinara (Violetta Teetor Finkinja, Ana Carrasco Villapun Španjolka, Marcio Caparica Carlos – Brazilac, Florence i Mike Lince Amerikanci) na uzbudljivom putovanju kroz Hrvatsku pišu svoje blogove. Snimanje je trajalo 23 dana i završilo 27. rujna u Dubrovačko-neretvanskoj županiji.