Putovanja DOBRO PLANIRANJE

Možete li pogoditi koliko ženi treba da se spakira?

  • Autor: tportal.hr
  • 23.10.2012 11:02:48
  • 23.10.2012 9:13:54

Kako je otkrilo istraživanje British Airwaysa, prosječna žena smatra da joj treba devet kompleta odjeće za kraće putovanje

Pripremili ste romantično putovanje za svoju dragu? Prije nego joj ga pokažete razmislite još jednom jer najnovije istraživanje otkriva da žene zapravo mrze iznenađenja bilo koje vrste. To je priznalo čak 60 posto žena od njih 2.000 koliko ih je sudjelovalo u istraživanju!

Izjavile su kako ne bi voljele ni da je iznenađenje romantično putovanje jer, kako su pojasnile, ne bi imale dovoljno vremena za pripremu i pakiranja. Istraživanje pokazuje da prosječna žena treba obavijest o putovanju 11 dana i 11 sati ranije. Jednako vrijeme treba čak i ako je riječ o kratkom putovanju.

Toliko vremena treba joj za planiranje, pakiranje odjeće te organizaciju zamjene na poslu. Usto, prije putovanja žena se želi uljepšati uz pomoć raznih tretmana, a treba i detaljno organizirati odjeću za sve potencijalne situacije.

Kako je otkrilo istraživanje British Airwaysa, prosječna žena smatra da joj treba devet kompleta odjeće za kraće putovanje. Jedna od četiri žene priznaje i da joj raspoloženje naglo pada kad shvati da je zaboravila ponijeti jednu od ključnih stvari.

Dakle, putovanja za žene nisu jednostavne aktivnosti i zahtijevaju dobru pripremu. Za muškarce to znači pametno i pravodobno planiranje, kao i izvještavanje bolje polovice na vrijeme.

221556 ,221582,221529,221129
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više