PLACE2GO BY MAZDA

Put oko svijeta na sajmu turizma u Boćarskom domu

22.03.2012 u 13:13

Bionic
Reading

Od 30. ožujka do 1. travnja održat će se međunarodni sajam turizma Place2go by Mazda u Boćarskom domu u Zagrebu. Stotinjak izlagača iz 13 zemalja svijeta, nagradna putovanja i informacije kako najbolje putovati samo su dio onoga što sajam nudi

Turistički šou, prvi međunarodni sajam turizma pod nazivom Place2go by Mazda, održat će se od 30. ožujka do 1. travnja u Boćarskom domu u Zagrebu.

Na konferenciji za novinare predstavljen je program sajma koji će tijekom tri dana trajanja biti otvoren od 10 do 19 sati. Ulaz će biti besplatan, a posjetitelji će moći razgledati ponudu od stotinjak izlagača iz 13 zemalja svijeta. Osim toga, očekuje ih osam primamljivih nagrada među kojima su Mazda CX-5, putovanje na Maldive, Pariz, Bangkok, Kuala Lumpur i Berlin.

'Cilj sajma je da se putnici upoznaju s raznim svjetskim destinacijama. Uz atraktivne nastupe predavača, filmove, fotografije i razgovore, dobit će informacije kako najbolje putovati. U suradnji s Turističkom zajednicom grada Zagreba organiziran je obilazak Zagreba za sve izlagače kako bismo što bolje prezentirali svoj grad i zemlju', rekla je direktorica sajma Damjana Domanovac i dodala da će na sajmu Hrvatska upoznati svijet, ali i svijet Hrvatsku.

Dok je generalni direktor tvrtke Mazda Motor Croatia Branko Maranić pozvao na sajam kako bi predstavio novu generaciju Mazde, za one koji posjete sajam bit će dostupni i popusti od 20 do 40 posto popusta na putovanja Hrvatskim željeznicama. Mnogi će upravo na ovom sajmu pronaći svoje ovogodišnje destinacije, a predstavnica Udruge hrvatskih putničkih agencija Danijela Džambo naglasila je da će projektom 'Upoznaj Hrvatsku' biti predstavljeno preko 1.000 programa.

Jedan od stranih izlagača koji će sudjelovati na sajmu je tvrtka TCME tourist concept marketing & event čija će predstavnica Martina Lucić predstaviti dvije turističke njemačke atrakcije u blizini Berlina. 'Tematski park Autostadt kojim dominiraju dva tornja jedna je od dvije turističke atrakcije nadomak Berlina. Tropsko more, pješčana plaža, mnogobrojni restorani i druge atrakcije nalaze se u drugoj destinaciji pod nazivom Tropical islands, udaljenoj 60 kilometara od Berlina', rekla je Martina Lucić.