IVERPAN I SCILM

Vjerujete li da sve ovo može jedan – kuhinjski stol?!

03.01.2017 u 10:15

'Iverpan i Scilm - Kuhinjski stolovi'

Izvor: Promo fotografije / Autor: Iverpan

Bionic
Reading

Talijanski Scilm svojih je 40 godina iskustva u opremanju kuhinja maksimalno iskoristio i prilikom razvoja najmodernijih kuhinjskih stolova. Rezultati su fantastični…

Trendovi u opremanju doma, osobito kuhinja i blagovaonica, mijenjaju se velikom brzinom. Za proizvođače koji kvalitetu temelje na dugogodišnjim istraživanjima to može biti i izazov, međutim, ne i za Scilm. U tom rasadniku novih, kreativnih ideja, gdje je imperativ sigurna kuhinja s najvišim higijenskim standardima, napravili su odmak od svog standardnog asortimana i ponudili tržištu apsolutno najmoderniji kuhinjski stol!

Dajemo vam šest odličnih razloga da prilikom idućeg preuređenja ili unapređenja kuhinjskog, odnosno blagovaoničkog prostora, uključite i ovaj stol!

Scilmovi stolovi su jednostavni i prikladni za sve suvremene trendove u opremanju kuhinja. Praktični su u svim prilikama, pa tako veličinu stola prilagodite brzim, jednostavnim i laganim sistemom za razvlačenje stola. Jednostavne linije i savršena završna obrada omogućavaju da ih jednostavno označimo kao - elegantni. Izdržljiva baza osnova je da budu čvrsti i stabilni, a ekološki su prihvatljivi i za korisnika i za okolinu jer su izrađeni od materijala koji se mogu reciklirati po najvišim ekološkim standardima. I za kraj, lagani su jer im je baza aluminij, što olakšava manipulaciju i premještanje u prostoru.