BECKS

Beck’s pokloni s kojima ćete savršeno kliknuti!

01.12.2015 u 10:53

Bionic
Reading

Posljednje mjesece u godini nije teško prepoznati. Na svakom nas koraku prate blagdanske pjesme i adventski ukrasi, a tisuće i tisuće lampica grad pretvaraju u pravu bajku, unatoč nezaobilaznim gužvama. Naravno, u to vrijeme često smo u potrazi za savršenim poklonima i svi se raduju darivanju, dok god su ti darovi dobro pogođeni. No, zna se dogoditi da pokloni koje dobijemo nisu ono što smo očekivali. E, pa, ovdje ne pričamo o takvim poklonima! Pričamo o poklonima s kojima ćete savršeno kliknuti!

Beck's vam je pripremio blagdansku igru u kojoj vas svaki dan očekuje novi genijalan poklon nevjerojatnih hrvatskih dizajnera i umjetnika! Sve što trebate napraviti je svakodnevno zaviriti u
Beck's blagdanski kalendar, provjeriti što se krije iza prozorčića i upisati svoje podatke, a dobitnik će biti odabran nasumičnim odabirom.

Među atraktivnim poklonima osvojite poklon bon koji možete iskoristiti kod najpoznatijih hrvatskih modnih brendova - Lei Lou by Alex Dojčinović, Envy Rooma, ELFS-a ili IK studio.

U jednom od prozorčića naći će se i genijalan Zets Jewelry nakit, koji se podjednako sviđa curama, ali i dečkima, a bit će tu i Mondo Amsterdam bicikli bezvremenskog klasičnog izgleda, za sve one koji žele uživati u gradskoj vožnji sa stilom.

Jedan od poklona koje vam je Beck’s pripremio je nevjerojatan Mobiliar B3 stolić, inspiriran mid-century konstrukcijama, kao i Atmosferin Boomerang namještaj, koji je moguće kombinirati i preslagivati u mnogo različitih kombinacija i funkcija. I ljubitelji slikarstva doći će na svoje kada se iza prozorčića pokaže slika “Kreni prema meni”. Riječ je o pravom remek djelu autorice Mirne Sišul, s pričom koju nećete zaboraviti.


Očekuje vas još puno, puno odličnih poklona, ali ne bismo htjeli kvariti iznenađenje! I, počnite mjeriti vrijeme Beck's blagdanskim kalendarom, vrijeme sad!