PROGRAM ZA ŠKOLARCE U ARENA CENTRU

Povratak u školu može biti zabavan uz Arena Centar!

28.08.2015 u 09:00

Bionic
Reading

Povratak u školu može biti zabavan uz Arena Centar!

Dođi u Arena centar 28., 29. i 30. kolovoza i zagrij stolicu pred školicu! Čeka te dobar provod, a pokažeš li i znanje kući odlaziš s vrijednim nagradama. Za mame i tate bake i djedove, smo osigurali da se vaša kupovina isplati: u velikoj nagradnoj igri imate priliku osvojiti putovanje za cijelu obitelj u europski zabavni park po Vašem izboru!

PROGRAM DOGAĐANJA ZA DJECU:

FORA RADIONICE
28.8. 10-13 sati, trg Dalmacija
Petak je najbolji dan za početak rada na velikim otkrićima. Postani dio Fora znanstvene ekipe i zavrti kotačić znanosti u posve neočekivanom smjeru. Laboratorij te čeka - samo slijedi pravu formulu i odvest će te do trga Dalmacija gdje te čeka prava znanstvena zafrkancija.

FORA LEGO ROBOTSKI VRTIĆ, dob: 4+
29.8. 10-13 sati, 1.kat ispred Lego trgovine
30.8. 10-13 sati, 1.kat ispred Lego trgovine

U dalekoj budućnosti svaki će dan biti subota jer ljudi će se odmarati, a roboti će raditi. Je li to moguće? Kod nas jest – i to već ove subote na dvije lokacije u Arena centru:
– U igraonici ispred Lego trgovine provedi nezaboravne trenutke u društvu najslađih robotića na svijetu – Crtice i Točkice – i da bi bilo još zabavnije očekuju te i lego kockice!
Lego store za vas je pripremio super akcije ovaj vikend. Ne trebaš zaboraviti na tvoje omiljene LEGO kockice ni dok pišeš domaću zadaću! Potroši bar 50 kuna u LEGO Store od 28. do. 30.9. i za jednu kunu moći ćeš kupiti mali zgodan set sa dvije LEGO olovke i male pernice A svim našim kupcima koji potroše barem 500 kuna u LEGO Store od 28. do. 30.9., poklanjamo držač olovaka za pisaći stol!

FORA RADIONICE - LITTLE BITS I MINDSTORM RADIONICE
29.8. 10-13 sati, trg Dalmacija

Na trgu Dalmacija ozbiljnija je situacija – tamo se odvija robotska bitka prava, a tko pobijedi čeka ga velika slava! Uz Little bitse i Mindstorm izradi robota silnog k'o grom!

RADOSNI KUTAK ČITANJA, dob: 4+
28.8. u 17 sati, 1.kat, zona crvenog tepiha

Uz Jelenu Pervan i Crvene nosove od smijeha ćemo se bacati uz najbolje štosove! Imaš li od 4 do 6 godina ili jednostavno voliš šalu u 17 sati pridruži se našoj poznatoj književnici Jeleni Pervan i njezinim dobrim prijateljima Klaunovima doktorima u najluđoj i najveselijoj čitaonici i igraonici u svemiru.

LEKTIRA JE FORA, ČITATI SE MORA!
29.8. u 17 sati, 1.kat, zona crvenog tepiha

Znaš li da čitanje lektire može biti zabavno, a knjiga može biti tvoja jako dobra prijateljica? Ne vjeruješ nam? Posjeti nas u pravom klubu za čitanje lektire – čitaj s nama i zabavi se kao nikad u životu u društvu vršnjaka i svojih idola.
INTERAKTIVNA IGRICA, trg Dalmacija
Pokreni svoju sivu masu i u društvu prekaljenih gamera odigraj super-ludu-otkačenu-poučnu igricu. Pritom pokaži svu raskoš svog znanja i talenta i odfuraj drugima pred nosom najbolje nagrade!

NAGRADNA IGRA "PREKO SHOPPINGA DO EUROPSKIH ZABAVNIH PARKOVA"
Od 28. 8. do 6. 9. za svaku kupnju u iznosu od 200 kuna ili više u bilo kojoj trgovini ili lokalu u Arena Centru sudjelujte u nagradnoj igri u kojoj možete osvojite put u jedan od najpopularnijih europskih zabavnih parkova!
NAGRADE:
5 x 4.000 kn nagradni fond na vrijednosnoj kartici plus obiteljski auto za putovanje!

Pročitajte pravila nagradne igre "Preko shoppinga do europskih zabavnih parkova": http://www.arenacentar.hr/pravila-nagradne-igre-preko-shoppinga-do-europskih-zabavnih-parkova/