CINESTAR DAN ZA 10

Ne propustite povoljan odlazak u kino

31.07.2015 u 16:57

Bionic
Reading

Ako ste 11. kolovoza u blizini CineStar kina,imamo dobre vijesti - ulaznice za sve projekcije koštat će samo 10 kuna

Prošle godine, 'CineStar dan za 10!' oborio je sve rekorde posjećenosti kino-projekcija u jednome danu! Bio je to dan za potpuno uživanje jer su svi filmovi, uključujući i one u formatima najnovijih tehnologija te omiljene grickalice i osvježavajuća pića, bili dostupni po cijeni od samo 10 kuna. Ove godine, CineStar je odlučio ponovno oduševiti sve ljubitelje filmske umjetnosti i ponoviti taj događaj.


Najbolji filmski dan u godini opet će se spominjati uz CineStar, jer samo u utorak, 11. kolovoza, u svim CineStar kinima u Hrvatskoj i BiH, cijena kino-ulaznice za sve filmove na programu je nevjerojatnih 10 kuna. U akciju su uključeni i premium formati IMAX, 4DX i 3D, što znači da će svi posjetitelji, po cijeni od samo 10 kuna, doživjeti najbolje gledateljsko iskustvo u vrhunskom kinu s pet zvjezdica.

Legendarni Arnold Schwarzenegger u novom nastavku 'Terminator: Genisys', Marvelov najneobičniji superjunak 'Ant-Man' te Tom Cruise u megahitu 'Nemoguća misija: Odmetnuti' čekat će vas u prestižnim 4DX i IMAX formatima, a ne propustite pogledati i preslatke žute 'Malce' koji će se u 4DX dvorani činiti stvarniji nego ikad!

Osim filmova, za samo 10 kuna posjetiteljima će na ponuditi biti dostupne i neke od najpopularnijih CineStarovih grickalica, kao i izbor osvježavajućih pića. Ulaznice su u pretprodaji već od ponedjeljka, stoga požurite do najbližeg CineStara ili na internetu kupite svoju ulaznicu za CineStar dan za 10!

Sve detalje potražite na službenoj stranici CineStara