BLUESUN HOTEL KAJ

Savršen bijeg iz gradske vreve

27.07.2015 u 11:36

  • +9

Blue sun Kaj

Izvor: Promo fotografije / Autor: Bluesun

Bionic
Reading

Zarobljeni u automobilu usred gradske vreve, dok vrijeme nezaustavljivo curi, samo se želite stvoriti na nekom drugom mjestu, sanjarite o bijegu iz grada i o savršenom utočištu?

Ništa lakše, „pinklec na rame“ i krenite prema obroncima Medvednice. Dok cesta vijuga kroz opuštajuće zelenilo Zagorja, pratite žute putokaze do Marije Bistrice. Samo 45 minuta vožnje od Zagreba, točno onoliko koliko Vam inače treba da s jednog kraja grada stignete na drugi, i već ste na cilju!

Pred Vama se ukazuje gotovo nestvaran prizor – sanjiva dolina Marije Bistrice okružena plodnim, vinorodnim bregima. Tu ste. Vaš odmor u oazi mira i komfora, čije su četiri zvjezdice sažete u samo jednoj, toploj riječi „Kaj“, može početi!

Jednom kad prekoračite prag Bluesun hotela Kaj, smještenog u samom centru Marije Bistrice, brige i stres ostavljate za sobom. U jedinstvenom ambijentu, u miru jedne od 65 elegantnih soba s pogledom na gradski trg, konačno se možete opustiti i isplanirati odmor po svojoj mjeri.

Sigurno ćete poželjeti istražiti prelijepu Mariju Bistricu i njezinu okolicu. Trebate se samo osvrnuti oko sebe – hoće li to biti posjeta Vinskom vrhu Bolfan, izlet po muzejima hrvatskog Zagorja, radionica licitara, ili ćete se u maniri pravog avanturista odlučiti za turu nordijskog hodanja, doživjeti Zagorje na biciklu ili uistinu podići prašinu na panoramskoj off-road vožnji zagorskim bregima? Izbor je samo na Vama, a organizaciju prepustite osoblju hotela Kaj.

Nakon aktivnog dana u prirodi, spremni ste za odlazak u wellness i spa oazu hotela Kaj, gdje ćete u hidromasažnom bazenu, saunama i zoni za opuštanje obnoviti energiju, a iskusne ruke vrhunskih fizioterapeuta odstranit će i posljednji trag stresa iz vašeg tijela.

Dok tako uživate, naši gastro stručnjaci već su isplanirali iznenađenja u restoranima Bistricza i biseru hrvatske gastronomije, restoranu Academia, u kojem ćete doživjeti tradicionalnu zagorsku kuhinju u posve novom, inovativnom ruhu.

Odmor kakav zaslužujete, dovoljno daleko od gradske vreve, a opet nadohvat ruke. Posebni paket Bluesun hotela Kaj vam uz svježinu zagorskih brega nudi uživanje u vrhunskim bazenima Aqua parka Adamovec, stoga isplanirajte već danas svoj savršen bijeg u Zagorje.