JAMNICA SENSATION

Razbijte monotoniju uz ova 4 svjetska savjeta!

27.03.2015 u 07:00

Bionic
Reading

Uz nova pakiranja i imena poznatih Sensation okusa razbijanje monotonije nikad nije bilo lakše. Sada svaki poznati okus nosi ime destinacije iz koje potječe pa saznajte kako najlakše razbiti monotoniju uz ova 4 svjetska, niskokalorična savjeta (samo 18 kalorija na 100 ml)

Savjet br.1 – doživite Sensation Aziju!
Recimo da vam je postalo monotono šetati ulicom i gledati iste parove kako se ljube na klupici. E pa vi uzmite zgodnog zmaja pod ruku, sjednite s njim na klupicu i okusite ga! Ako ste iskusni, zasigurno vam je taj okus (limeta-kiwano) već poznat, ali ovog puta ćete doživjeti nešto više od avanture.

Savjet br.2 – doživite Sensation Indoneziju!
Po ne znam koji put pokušavate surfati u svojoj kadi. Prvih par puta je bilo simpa, ali s vremenom vam je čekanje vala postalo malo monotono. Prije nego što pretvorite svoju dasku za surfanje u stolić za kavu, probajte Sensation Indoneziju s poznatim okusom mandarina-mapo i doživite atmosferu Balija u svojoj kupaonici.

Savjet br.3 – doživite Sensation Afrika!
Opet radno jutro. Opet putujete istim tramvajem i opet se ustajete istoj bakici. U tramvaju je prava džungla, osjećate se kao stari slon, a klinci vam se smiju kao hijene. E sad je vrijeme za novi doživljaj situacije! Zgrabite Sensation s okusom Afrike (malina-marula) i doživite vožnju na posao kao da je uzbudljivi Safari!

Savjet br.4 - doživite Sensation Indija!
Crveni prištić na sredini vašeg čela vam je postao jako dosadan? Razbijte monotoniju Sensation Indijom s poznatim okusom grejp-naranča. Nakon tog nevjerojatnog iskustva, svoj prištić na čelu ćete doživjeti kao tradicionalnu indijsku crvenu točkicu, popularnu “vizu za Indiju”!