TERME TUHELJ

Mjesec žena u termama Tuhelj

02.03.2015 u 11:41

Bionic
Reading

Dan žena je prilika kada svaka žena zablista, da se osjeća kao da je sve podređeno samo njoj. U Termama Tuhelj pripremili smo nekoliko malih savjeta kako se pripremiti za nadolazeće toplije dane te kako proslaviti mjesec žena

Ako ste wellness tip osobe, u ožujku se prepustite u ruke vrhunskih terapeuta SPAeVITA centra gdje Vam poklanjaju mini gratis masaže vlasišta i tjemena te masažu ruku uz klasičnu parcijalnu masažu i refleksologiju stopala. Nakon što su Vas razmazili u wellness centru, predlažemo Vam da posjetite najveći Svijet sauna u Termama Tuhelj koji svakog utorka u terminu od 18:00 do 22:00 h otvara vrata samo ženama. Za vrijeme ladies day-a, pripadnice ljepšeg spola mogu uživati u različitim aroma programima, programima njege tijela, vrtloženje zraka, programi ledom kao i uživanje u različitim sobama za relaksaciju, visećim ljuljačkama i vodenim krevetima.

Restoran Dvorac Mihanović pripremio je posebnu proslavu uz tematsku kuhinju, živu glazbu i odličnu ponudu lokalnih vina u kojoj gosti mogu uživati svake subote od 20:00 h, a posebno ususret Dana žena 07.03., a tu je i Tjedan restorana koji započinje 06.03. i traje do 15.03. gdje će gosti moći uživati u meniju od 3 slijeda uz čašu vina za samo 100,00 kn po osobi.

A ako želite sve to zajedno objediniti i provesti nekoliko dana u renomiranim zagorskim termama, preporučujemo Vam paket usluga s 20% popusta kojim ćete napuniti izgubljenu energiju, revitalizirati se i pripremiti se za stresnu svakodnevicu. Vita anistress paket je paket za svaku modernu ženu, ali i muškarca… paket koji će Vas oduševiti od trenutka kada uđete u hotel do trenutka Vašeg odlaska. Osim redovne ponude polupansiona, kupanja i fitness-a, gosti će moći uživati u vitalnoj dobrodošlici, peelingu ruku, Vita antristress masaži, neograničenom buđenju osjetila u Svijetu sauna, sportskim aktivnostima… i to sve u sadržaju svog paketa.
Razmazite se i proslavite Mjesec žena…sami, s prijateljicama, s djecom ili s voljenom osobom…sasvim je svejedno…bitno je da se posvetite sebi, svojim mislila i svojem unutarnjem razvoju. Osjećajte se WELLičanstveno.