NEZABORAVAN DOČEK NOVE GODINE

Dočekajte 2015. godinu u Dubrovačkim Vrtovima Sunca

16.12.2014 u 15:24

Bionic
Reading

Zabavite se sa stilom. Na nezaboravnom mjestu. Na drugačijem mjestu. Na jedinstvenom mjestu. Odaberite Dubrovačke Vrtove Sunca za doček Nove 2015!

Dočekajte 2015. godinu sa stilom u Dubrovačkim Vrtovima Sunca. Nazdravite novim počecima i započnite Novu godinu u prekrasnom ambijentu Dubrovačkih Vrtova Sunca uz bogat program događanja te spektakularan doček Nove godine. Bit će to zabava za pamćenje bez obzira dolazite li u paru, s obitelji ili sa svojim društvom jer Dubrovački Vrtovi Sunca imaju savršenu lokaciju, hranu, vino i prostora koliko god vam treba
Jedan od najpopularnijih hrvatskih pop pjevača, Neno Belan, nastupit će na novogodišnjoj svečanoj večeri s bendom Fiumensi. No, zabava tu ne prestaje. Kažu da se ono što radite prvi dan odražava na ostatak godine, stoga započnite godinu onako kako želite da se nastavi.

U večernjim satima 1. siječnja 2015. uz večeru, svojim pjesmama opustit će vas Libar, bend koji je u Hrvatskoj poznat kao bend koji popularne pop i rock skladbe izvodi na klapski način.