NIKAD JEDNOSTAVNIJE

Kako kupovati namirnice preko mobitela

05.12.2014 u 10:27

Bionic
Reading

Suvremena tehnologija već se puno puta dokazala kao sjajan prečac za brže i efikasnije odrađivanje raznih obaveza pa je sasvim logično da nam pomaže i u najjednostavnijim situacijama kao što je kupnja namirnica

Nabava namirnica jedan je od gotovo svakodnevnih zadataka za svaku obitelj, a budući da gotovo svi imaju pametne telefone, može biti vrlo jednostavna, efikasna i brza.

Trgovina Konzum ima svoju aplikaciju koju lako možete instalirati na iPhone Android telefone te skenirati proizvode, kreirati šoping listu ili naručivati namirnice.

Aplikacija je besplatna te preko nje imate mogućnost birati između više od 20.000 artikala. Budući da kao registrirani korisnik imate sve prošle narudžbe koje ste možda vršili s kućnog računala, mogu vam biti od velike koristi ako ste u žurbi pa ćete kupnju obaviti pomoću aplikacije.

Također ćete lako vidjeti sve trenutačne akcije i dodatno uštedjeti pri kupnji. Baš kao da ste kod kuće na računalu, kod kupnje preko aplikacije sve je isto te također ne gubite vrijeme na odlazak u trgovinu ili stajanje u redovima.


Budući da aplikacija ima navigaciju, može biti i od koristi kao želite svratiti u trgovinu pa ćete brzo i lako saznati najbližu lokaciju. Ona je izuzetno korisna kod opcije 'PoKupi', kada će djelatnici preuzeti online narudžbu, spakirati ju za vas, a vi ćete je samo preuzeti.

Prodavaonice možete filtrirati prema formatu (male prodavaonice, maxi i super), a odabirom neke od njih saznati osnovne informacije kao što su adresa, radno vrijeme ili broj telefona.

Skeniranjem barkoda proizvoda možete saznati sve osnovne informacije, dodati u košaricu za kupnju putem interneta ili odabrati navigaciju do najbliže prodavaonice koja u svojoj ponudi sadrži odabrani artikl.