NAGRADNJAČE

Krenite s nama jer mi znamo gdje je Panama!

18.03.2011 u 11:08

Bionic
Reading

'Oh, kako je lijepa Panama', pomislili su dobri prijatelji Tigar i Medo te krenuli u potragu za zemljom svojih snova. Nisu baš bili sigurni gdje je ta Panama, a putem su doživjeli mnoge pustolovine i susreli se s raznim životinjama

Tigriću i Medi se sve zgode i nezgode događaju u predstavi 'Oh, kako je lijepa Panama'. Predstavu je režirao Marius Schiener, a nastala je prema motivima istoimene slikovnice koja je godinu dana od izdavanja dobila nagradu za najbolju dječju knjigu u Njemačkoj.

Rođen 1931. u Poljskoj, ilustrator i pisac Janosch slovi kao najpoznatiji dječji autor njemačkog govornog područja. Njegove su knjige prevedene na mnoge jezike i dobitnik je brojnih nagrada za dječju književnost. Svojom toplinom i ljubavlju obilježava djetinjstvo od najranije dobi.

Mali putnici, ne sluteći da hodaju u krug, vratili su se kući i shvatili da je baš njihov dom zemlja njihovih snova. Ponekad, tek kada promatramo stvari iz nekog drugog kuta, možemo uočiti njihovu ljepotu.

Tportal i Dječje kazalište Dubrava vode vas na put u Panamu predstavom 'Oh, kako je lijepa Panama' i dijele dvije ulaznice za predstavu ove nedjelje, 20. ožujka, u 18 sati. Sve što trebate jest brzo i točno odgovoriti na nagradno pitanje.

 
Dvije učaznice za predstavu 'Oh, kako je lijepa Panama' osvojio je Amelio Vekić. Čestitamo!