Obitelj i dom VELIKI INTERES

Na predavanjima duhovnog govornika G.Youldena svake večeri preko 700 ljudi

Do 30. siječnja Geoff Youlden će u hotelu Sheraton održati niz predavanja na temu Više od života, na koja je ulaz besplatan

U zagrebačkom hotelu Sheraton u tijeku su predavanja poznatog australskog duhovnog govornika Geoffa Youldena na temu „Više od života“. Na svakom dosadašnjem predavanju bilo je po 700 posjetitelja, a brojni zainteresirani mogli su otkriti zadivljujuće činjenice koje daju odgovore na životna pitanja, ali i djeluju pozitivno na životni stil svakog čovjeka.

Govornik na predavanjima koristi Bibliju, pa svi posjetitelji na ulasku u dvoranu mogu posuditi Bibliju kako bi lakše mogli pratiti predavanje. Na preostalim predavanjima g. Youlden će dati i mnoštvo savjeta i uputa na koji način čitati Bibliju koja je kako kaže knjiga iz koje svatko može izvući brojne pouke.

Inače, ovaj renomirani govornik koji već godinama drži predavanja o životno važnim temama širom svijeta i posljednjih 15 godina bio je autorom brojnih duhovnih emisija na TV i radiju, drugi put je u posjeti našoj zemlji. Dosad je obišao Split, Dubrovnik i Varaždin i smatra da su Hrvati otvoreni za duhovna i religijska pitanja.

O rasporedu predavanja koja traju do 30. siječnja možete se informirati na www.viseodzivota.info. Na sva predavanja ulaz je u potpunosti slobodan.

 

 

 

 

 

 

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više