BLAGDANSKA ČAROLIJA

Pogledajte zašto je zagrebački advent najljepši u Europi

10.12.2016 u 07:55

  • +18

Noćna čarolija Adventa u Zagrebu

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: zagreb.hr

Bionic
Reading

Najljepši Advent u Europi svakodnevno posjete tisuće turista koji mogu uživati u bogatoj gastronomskoj i zabavnoj ponudi diljem grada. Uz zvuke pjesme i dobre zabave prošetali smo se okićenim ulicama Zagreba i zabilježili najljepše trenutke u gradu koji ovih dana živi punim plućima

Advent u Zagrebu odavno je započeo, a koliko je popularan među domaćim i inozemnim posjetiteljima, dokazuju i svakodnevno prepune zagrebačke ulice. Poseban čar ovaj najljepši advent u Europi otkriva nakon što padne mrak, a stotine tisuća lampica osvijetle svaki kutak grada.

Pravu božićnu bajku koja vlada noću zabilježio je i fotoreporter tportala koju vam donosimo u našoj galeriji.

Svjetlucave ulice, drveće i rasvjetni stupovi, brdo okićenih jelki i raznoraznih ukrasa, božićne pjesme koje dopiru iza svakog ugla, veselje i dječji smijeh te šarolike drvene kućice iz kojih dopiru mirisi cimeta, čokolade i kuhanog vina, samo su djelić onoga što vas čeka na ovogodišnjem Adventu u Zagrebu

Na čak 28 lokacija u gradu zagrebački advent pripremio je ove godine brojne nastupe poznatih pjevača i grupa, vrhunsku ponudu gastronomskih kućica popularnih restorana iz cijele Hrvatske te ponudu orijentalne kuhinje za one koji žele probati nešto drugačije.

Mali i veliki ljubitelji zimskih sportova od ove godine mogu klizati na čak tri lokacije u gradu. Uz već tradicionalno klizalište na Trgu kralja Tomislava, klizališta su otvorena i na platou Gradec u atriju Klovićevih dvora te na Velesajmu.