NAGRADNJAČE

Vodimo vas na Croatia Bike Week

25.08.2016 u 12:09

Bionic
Reading

Jedan od najupečatljivijih događaja prošle godine, uz brojne nastupe u pulskoj Areni, zasigurno je bio Croatia Bike Week – jedinstven susret motorista i ljubitelja motora iz cijelog svijeta, ali i ljubitelja rock-svirke i dobre zabave

Preko 11.000 posjetitelja slilo se lani na popularni tjedan motora koji je uz bogat glazbeni program ponudio pravi motosajam s izlagačima iz cijelog svijeta. Najveća atrakcija bila je kolona od preko 2000 motora koji su protutnjali Pulom na opće oduševljenje građana, a i turista. Brojni mediji upravo su u svojim informativnim emisijama pokazali da Pula, uz filmski festival i brojne koncerte, ima i jedinstvenu motomanifestaciju koja svake godine okuplja sve više posjetitelja.

Prošle godine tisuće posjetitelja u Pulu došle su iz cijele Hrvatske, SAD-a, Novog Zelanda, Austrije, Njemačke, Velike Britanije, Slovenije, Italije, Srbije, Bosne i Hercegovine, Finske, Austrije, Mađarske. Ove godine njima će se pridružiti i bajkeri iz Kanade, Rusije, Engleske, Škotske, Litve, Norveške i tko zna još otkuda će posjetitelje privući razvikani moto party koji je jedan od najvećih motosusreta u Europi.

Mnogi sudionici upravo si po datumu ovog motosusreta planiraju i godišnji odmor. Jer, kažu - najbolja stvar na svijetu je sjesti na motor, prijeći stotine i tisuće kilometara te doći opet se sresti s dragim prijateljima. Na Monumentima postavljeni su i brojni štandovi gdje se moglo naći doslovno sve za bikere - od kožnih jakni, rukavica, hlača, čizama do torbi za motore i kaciga, kao i nakita te punkta za masažu i tetoviranje pa čak i štanda s motobiblijom.

Zasigurno je najupečatljiviji defile koji će u podnevnim satima 3. 9. 2016., s kolonom od nekoliko tisuća motora, proći Pulom.

Ovogodišnji Croatia Bike Week ugostit će Opću opasnost u subotu, a tijekom cijelog tjedna nastupit će brojni bendovi: Vedran Božić & Rock Masters, The Cool Shakes, Sister Soul & Blaxperts, The Second Hand Band, The Night Express i drugi. Uz koncerte bit će tu i motoigre, stunt show, sexy show. Od ove godine, u sklopu CBW gitarijade za demo bendove, pet najboljih bendova zasvirat će pred tisućama posjetitelja, a pobjednici će, uz vrijedan poklon-bon, moći snimiti i promo CD.

Ove godine Croatia Bike Week započinje 29. 8. i traje do 4. 9. Detaljan program pogledajte ovdje.

Budući da je susret namijenjen ljubiteljima motocikala svih vrsta i proizvođača, ali i ljudima koji vole dobru i kvalitetnu zabavu, svima onima koji dođu sa svojim motociklima ulaz je besplatan, a ostalima se naplaćuje pedeset kuna te vrijedi za sve dane manifestacije. Kampiranje je također besplatno za sve sudionike, a kampirati se može na lokaciji Monumenti u svim danima manifestacije. Ovo je manifestacija koja se održava već više od dva desetljeća, točnije 21 godinu, a MC-u Twin Horn valja priznati da su kvalitetnom organizacijom stvorili brend i manifestaciju koja svake godine privlači velik broj posjetitelja.

Čitateljima tportala darujemo 3 x 2 ulaznice za Croatia Bike Week, a dobitnici su Martina Novosel, Sanja Prepušt i Roman Žitnik.