ZA SVAKI STIL

Kako urediti dom u hit boji koju svi žele

31.05.2016 u 11:29

Bionic
Reading

Među bojama koje se svake godine izmjenjuju kao najpoželjnije, jedna je uvijek u trendu i svaki dizajner interijera reći će da s njom nećete pogriješiti – cappuccino nijansa

Nježna i nenametljiva cappuccino boja u uređenju interijera već se godinama drži na tronu kao nijansa kojom možete urediti bilo koji kutak svog doma i to u bilo kojem stilu jer vam ostavlja otvorene ruke za sve ostale kombinacije i boje kojima želite naglasiti interijer.


Zapravo, želite li kao temeljnu boju odabrati toplu nijansu, uvijek se preporučuju bež i smeđih tonovi pa je cappuccino nijansa logičan odabir s kojim možete kreirati interijer kakav želite, bilo da se radi o minmalističkom stilu ili onom tradicionalnijem.


Zato je cappuccino boja preporučljiva i početnicima koji nisu sigurni što odabrati, ali znaju da žele stvoriti toplu, ugodnu atmosferu u svom domu.

Prednost joj je i to što se lako uklapa s drugim bojama pa će lijepo odgovarati raznim teksturama namještaja i ukrasnim detaljima. Štoviše, pronaći ćete je u bilo kojem materijalu za opremanje doma od pločica do kuhinjskih fronti, radnih ploča ili tkanina pa vam može biti odličan adut ako ste već odabrali upečatljive glavne detalje i nečime trebate umiriti prostor.


Ovisno kakav dojam želite postići, cappuccino možete kombinirati s bogatom bojom šampanjca za glamurozniji prostor, ali i u industrijskom ili skandinavskom stilu, posebno ako se radi o zidovima, a osobni pečat domu dat ćete detaljima poput umjetnina, rasvjete i drugim dekorom. U tom slučaju sjedeća garnitura, bilo koji tip tapeciranog namještaja i detalji poput tepiha, zavjesa, jastuka, okvira za sliku i svih ostalih sitnica, idealni su u upravo u toj kremastoj boji.


U svakom slučaju, prije nego što krenete s uređenjem, makar se radilo o samo jednoj prostoriji, uvijek je poželjno napraviti plan s mjerama i željama te budžetom. Za inspiraciju svakako si pripremite neodoljivi Nescafé Cappuccino pa će planiranje uređenja biti potpuno zadovoljstvo.