NAGRADNJAČE

Vodimo vas na kupanje i saunu u Terme Tuhelj

13.05.2016 u 10:26

Bionic
Reading

Krenuli smo s pripremom za ljeto… temperature nam se lagano dižu, maknuli smo zimske kapute i odjeću u skriveni dio ormara i krećemo u aktivnosti koje ne samo da će nas maknuti iz kuće, nego će nas dodatno zabaviti, rekreirati, odmoriti naš umorni organizam te nas napuniti dodatnom energijom. U Termama Tuhelj pripremili smo vam posebne radionice kretanja, zdrave prehrane, oblikovanja tijela i svega onoga što vam je potrebno kako biste se pripremili za ljeto

Obuhvatili smo četiri elementa koji su važni kako biste bili i ostali fit te tome dodali zabavu kako biste svaki segment mogli proći na drugačiji i zabavniji način.

Kretanje je važan segment održavanja kondicije, a u Termama Tuhelj pripremaju posebne šetnje prirodom za grupno istraživanje okolice, nordijsko hodanje te programe biciklom uz biciklističke mape koje će vam olakšati put.


Termalna voda pomaže prilikom oblikovanja tijela, a na Vodenom planetu možete uživati u svim njenim blagodatima. Vježbe u vodi, aqua aerobic, plivanje i ostale vodene aktivnosti pomoći će vam u održavanju vitalnosti.


Wellness kao idealna formula opuštanja i punjenja baterija bit će idealan način za dovođenje tijela u ravnotežu. Blagodati sauna uz besplatan program pilinga kavom, posebne masaže u vodi koje u potpunosti zamjenjuju klasičnu masažu ili pak čaroban tretman za vaša stopala… ono je što morate isprobati.


Vitalna prehrana je dio i vašeg fit putovanja. Kako zdravo jesti? Kako kombinirati namirnice i začine? Zašto je limunada zdrava te zašto je vitalni koktel nešto što morate početi spremati i kod kuće? Na sva ova pitanja odgovara vitalna gastro ponuda Terma Tuhelj. Naravno, tu su i posebni vitalni meniji označeni simbolom jabuke u restoranu Dvorac Mihanović.


I na kraju zabava… sve to zajedno objedinite u društvu svojih prijatelja, obitelji i poznanika. Posjetite najpoznatije terme u kontinentalnoj Hrvatskoj. Dođite na jednodnevni izlet na Vodeni planet ili pak provedite SPA vikend opuštanja koji se kreće već od 725 kuna po osobi, nakon kojeg ćete biti odmorni i puni energije.

Nemojte zaboraviti, u Termama Tuhelj uvijek pripremaju nešto novo, drugačije i korisno… stoga posjetite destinaciju ne samo za odmor, zabavu i rekreaciju, nego i za unapređenje stila života.

Dobitnik kupanja i saune za dvije osobe u Termama Tuhelj je Maja Šlat.
O preuzimanju nagrade dobitnik će biti obaviješten putem e-maila.