NAGRADNJAČE

Vodimo vas na radionicu 'Ciljevi' Melite Manojlović

29.04.2016 u 10:25

Bionic
Reading

Radionica 'Ciljevi' Melite Manojlović, life & business coacha održat će se 30. travnja u Zagrebu

Događa li se i vama da se godinama vrtite u krug i nikako da nađete izlaz? Imate li želje koje nikako da se ostvare? Mislite li da se vaši ciljevi mogu ostvariti, ali ne znate kako? Pitate li se je li greška u vama, organizaciji ili okolnostima? Želite li se pomaknuti s te mrtve točke i konačno se pokrenuti prema onome što priželjkujete, postaviti izvrsne temelje i dobiti definirane alate za uspjeh s pomoću kojih ćete sigurno izbjeći neuspjeh i konačno prestati lutati?

Ovo je radionica za vas!

Trening je namijenjen svim ljudima koji žele kvalitetno postaviti i dostizati ciljeve te radeći na sebi brže i egzaktnije djelovati prema željenom cilju, istovremeno otklanjajući smetnje na putu do cilja kao i onima koji radeći na sebi žele unaprijediti svoje sposobnosti ili integrirati nove i potrebne sposobnosti, izbjeći burn out ili odustajanje od cilja zbog nepravilnog postavljanja ili zaspalih resursa.

Koristan je za postavljanje svakodnevnih, ali i dugoročnih ciljeva:  
•    u privatnom svijetu
•    u poslovnom svijetu
•    za postizanje individualnih ciljeva
•    za postizanje ciljeva organizacije

Program je posebice namijenjen ljudima koji žele razviti svoju karijeru, ali i onima koji se, iako još ne znaju što točno žele, žele konačno usmjeriti u pravom smjeru. Koristan je i onima koji tragaju za pravim smjerom u privatnom životu želeći ostvariti idealan partnerski odnos.

Sudjelovanje na radionici osvojili su Maja Šutalo i Tea KnezićO preuzimanju nagrade dobitnici će biti obaviješteni putem e-maila.