INOVATIVNI HRVATSKI PROIZVOD

HT predstavlja jedinstvenu aplikaciju Bebin kalendar dohrane

20.04.2016 u 13:46

Bionic
Reading

HT želi olakšati svakodnevnu brigu roditelja oko dohrane djece uz pomoć besplatne aplikacije Bebin kalendar dohrane te poziva sve mame, tate, ujake, bake i djedove da ovog četvrtka, 21. travnja, u 18 sati dođu u T-Centar na zagrebačkom Cvjetnom trgu na razgovor s autoricama, vrhunskim nutricionisticama, koje su osmislile edukativnu aplikaciju za pravilnu i personaliziranu dohranu vaše bebe. Riječ je o inovativnom hrvatskom proizvodu koji se temelji na provjerenim nutricionističkim znanjima

Nastavno na nedavno predstavljanje Magente 1, jedinstvenog koncepta usluge kojim se nagrađuju vjerni korisnici, Hrvatski Telekom nastavlja s promocijom dodatnih pogodnosti. Kao ponosni sponzor jedinstvene aplikacije Bebin kalendar dohrane, HT želi olakšati svakodnevnu brigu roditelja oko dohrane djece, kojima je aplikacija dostupna besplatno.

Aplikacija koju su osmislile nutricionistice Tena Niseteo, dipl.ing.preh.teh. i Karmen Matković Melki, dipl.ing.preh.teh., na jednostavan i pregledan način predstavlja preporučeni plan uvođenja novih namirnica u djetetovu prehranu u dobi od šest mjeseci do dvije godine.

Pozivamo sve mame, tate, ujake, bake i djedove da ovog četvrtka, 21. travnja, u 18 sati dođu na razgovor s autoricama u T-Centar na zagrebačkom Cvjetnom trgu, kako bi saznali više o zdravoj dohrani djece. U isto vrijeme organizirano je i druženje Gibonnija s građanima u sklopu promocije novog albuma 'Familija'.

Bebin kalendar dohrane nudi vođenje osobnog kalendara dohrane za dijete, s informacijama o nutritivnom sastavu, upotrebi, sezoni i još mnogo toga za više od 150 različitih namirnica, kao i njihovoj alergenosti. Tablični prikaz svih namirnica nudi informaciju o tome kad bi dijete moglo biti spremno za isprobavanje novih okusa, boja i tekstura, a aplikacija će se nadograđivati i za kasnije uzraste. Uz to, dostupan vam je niz jednostavnih recepata za pripremu kašica i jela.

Aplikacija je dostupna svim korisnicima android pametnih telefona putem Google trgovine, a uskoro će biti dostupna i verzija za iOS operativne sustave.