PLAYGROUND

Otvoren prvi obiteljski kafić u Zagrebu

31.08.2015 u 19:06

Otvoren prvi kafić u Hrvatskoj namijenjen obiteljima s djecom

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

U Tkalčićevoj ulici u Zagrebu otvoren je Playground, prvi 'family friendly' kafić u Hrvatskoj

Kafić koji temelji ponudu na zdravim slasticama za roditelje će organizirati knjižni klub i korisna predavanja, a za djecu poseban kutak za igru, zabavu i kreativne radionice.

Riječ je o nepušačkom kafiću koji uz klasičnu ponudu napitaka nudi smoothieje i cijeđene sokove te ukusne i zdrave slastice, među kojima su sirove torte. Ponudu zaokružuje bar sa slanim zalogajima.

'Fantastični family friendly kafići postoje diljem svijeta, no za razliku od onih u Sjedinjenim Američkim Državama, koji se prostiru na nekoliko stotina četvornih metara, htjela sam otvoriti jedan po ukusu naših ljudi. Zbog toga je izabran intimniji prostor od pedesetak kvadrata, uređen ugodno i funkcionalno djeci i odraslima. Koliko je Zagrebu neophodno takvo mjesto, osjećala sam i zbog vlastite djece, ali i na osnovi priča prijatelja i poznanika', objašnjava Vedrana Džanić, pokretačica Playgrounda, u poslovnim krugovima poznata kao osnivačica Dječjeg vrtića Čigra.

Tako Playground, među ostalim, sadržava poseban kutak za dječju igru, zabavu i kreativne radionice te previjalište. Za roditelje će biti organizirana korisna predavanja i knjižni klub. Playground će biti otvoren svakodnevno između 10 i 22 sata.