SPEKTAKL NA NEBU

Na Bundeku uskoro Festival vatrometa

01.06.2015 u 14:41

Bionic
Reading

Od 12. do 14. lipnja, na zagrebačkom Bundeku petnaestu godinu zaredom održava se međunarodni festival vatrometa. Tom prigodom tradicionalno će se okupiti neke od renomiranih svjetskih pirotehničkih ekipa

Ekipa: Mirnovec (Hrvatska), Martarello (Italija) i Lecana (Slovenija) spektakularnim će vatrometima uz fantastične glazbene podloge prezentirati efekte od kojih zastaje dah na 15. međunarodnom festivalu vatrometa. Daje riječ o manifestaciji koja je postala jedan od omiljenih obiteljskih izlazaka, govore i prošlogodišnje brojke od 30-ak tisuća posjetitelja po večeri.

Sudeći po tome, vatrena umjetnost podjednako je omiljena među starijom i mlađom populacijom kojoj se ove godine posebno izlazi u susret. Upravo zbog njih, datum održavanja festivala pomaknut je na prvu polovinu lipnja kako bi se na taj način simbolično proslavio i završetak školske godine.

Tijekom sva tri dana festivala, na programu je dječji vatromet, lunapark s popratnim atrakcijama, štandovi s jelom i pićem te bogat glazbeni program.