HIPPY GARDEN & UNOPIU

Visoka moda kao inspiracija za uređenje doma

10.12.2014 u 08:00

Bionic
Reading

Hippy Garden - sinonim za hrvatsku modu i glamur i Unopiù, najpoznatiji svjetski brend za opremanje vanjskih prostora predstavili su svoje Home i Accessories kolekcije za blagdane sa stilom

Sinergija visoke tehnologije i visoke mode; decentnog i elegantnog Unopiu dizajna i profinjenog glamura Hippy Gardena – dva su poznata branda, naime, jučer pred brojnim uzvanicima u prodajnom salonu Unopiù u Zagrebu predstavila nove kolekcije za uređenje savršenog doma.

Renomirani modni brend Hippy Garden na čelu s dizajnericom i kreativnom direktoricom Đurđicom Vorkapić predstavio je Hippy Garden Home Limited Edition kolekciju koja se odlično stopila sa sofisticiranim Unopiù dekorom dajući mu dozu blagdanskog sjaja i glamura. Uz već dobro poznate originalno dizajnirane mirisne svijeće prožete opuštajućim eteričnim uljima i rokovnike u mistično crnoj i elegantno zlatnoj boji kolekcija je nadopunjena i ukrasnim jastučnicama, stolnjacima, nadstolnjacima, ubrusima te toaletnim i praktičnim torbama profinjenog dizajna. Limitiranom i brendiranom Home kolekcijom namijenjenom za blagdansko razdoblje modna kuća Hippy Garden predstavila je svoju viziju životnog prostora.

'Dom je intimno i vrlo posebno mjesto, toplo i udobno ali istovremeno i vrlo glamurozno, posebno u ovo blagdansko vrijeme kada treba zasjati posebnim svečanim sjajem. Upravo na tim načelima nastala je Home kolekcija', rekla je Đurđica Vorkapić

Unopiù Accessories kolekcija
čini jedinstven sklad kvalitete dizajna i izvrsnosti materijala, a svaki je predmet stvaran s posebnom pažnjom usmjerenom na izvedbu detalja te se savršeno uklapa u svaki prostor dajući mu pritom poseban šarm. Lanterne jednostavnih i neupadljivih linija idealne su za stvaranje romantične atmosfere, dok bajkoviti svijećnjaci prostoru daju dozu elegancije. Profinjeni keramički tanjuri, unikatne čaše, ručno kovani pribor za jelo od čelika i stolnjaci izrađeni od ekskluzivnih tkanina svaki blagdanski stol učinit će doista posebnim.

Uzvanici su imali jedinstvenu priliku uživati u ekskluzivnom Matoševićevom pjenušcu 'Barely Legal' nastalom povodom proslave punoljetnosti Matošević podruma, služenom u Unopiu elegantnim unikatnim čašama izrađenim od ručno puhanog stakla.