tportal.hr web shop

Braun proizvodi za osobnu njegu po akcijskim cijenama!

26.11.2014 u 11:37

Bionic
Reading

Na tportal.hr web shopu potražite sve za osobnu njegu muškaraca i žena po odličnim sniženim cijenama! Samo za čitatelje tportala cijene su dodatno snižene za 10%, a ponuda traje do 1. prosinca

Braun je brand njemačke kvalitete koji već od 1921. godine proizvodi aparate za osobnu njegu. Dugi niz godina, ali i porijeklo garantiraju vrhunsku kvalitetu i praktičnost svih proizvoda. U ovoj odličnoj ponudi pripremili smo vam sve za svakodnevnu njegu muškaraca i žena, kao i aparat za osobnu higijenu zubi.

Vrhunska njemačka kvaliteta

U posebnoj, sniženoj Mondo ponudi možete naručiti Braun brijaći aparat WF2S koji donosi fantastičnu ugodnost za kožu u kombinaciji s izvanredno temeljitim brijanjem čak i problematičnih područja. Zahvaljujući potpuno okretnoj glavi uređaja, aparat se prilagođava konturama lica pa ćete svako jutro započeti uz vrhunski standard kvalitete iz Brauna.

Za žene je Mondo pripremio Braun epilator SE7681WD uz kojeg na poklon dobivate torbicu i kutiju. Ovaj epilator s pokretnom glavom za savršenu fleksibilnost pružit će savršeno glatki doživljaj, a visokofrekventni masažni kotačići omogućuju još ugodniju epilaciju.

Inovacija iz Brauna

Higijena zubi nezaobilazna je rutina nekoliko puta na dan, a Braun je osmislio način za još detaljnije čišćenje zubiju. Tuš za ispiranje zubi Braun ob oxyjet md20 koristi jedinstvenu tehnologiju mikromjehurića idealnu za dnevnu njegu usne šupljine kao zamjena za četkanje jezika, mostova i krunica, a uz to uspješno čisti i teško pristupačne zone u ustima.

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku te već danas posjetite naš web shop i iskoristite dodatan popust na Braun aparate za osobnu njegu! Akcija traje do 1. prosinca.

Na tportal.hr shopu možete plaćati svim karticama (American Express i Diners do 12 rata), pouzećem ili općom uplatnicom (internet bankarstvom). Cijena dostave je 19,90 kn, dok je za narudžbe preko 700 kn dostava besplatna. Za dodatne informacije kontaktirajte na besplatni telefon 0800/4468 ili na info@mondo.hr