UZ GROHE APLIKACIJU

Pronađite svoj kupaonski par iz snova

29.10.2014 u 10:00

Bionic
Reading

Kada krenete u potragu za umivaonikom i slavinom za vašu kupaonicu, često vam se čini da je pred vama beskrajan izbor. No, pitanje je koju slavinu odabrati uz koji umivaonik? Zatim koja visina izljeva i koji doseg najbolje pristaje određenom umivaoniku?

Odgovore na ta, ali i mnoga druga pitanja donosi nova aplikacija GROHE BestMatch™. Uz ovaj jedinstveni online konfigurator, za samo nekoliko klikova doći ćete do optimalne kombinacije umivaonika i slavine. Osigurati cjelokupan atraktivni izgled, maksimalan komfor i savršen protok vode, nikada nije bilo jednostavnije.

GROHE BestMatch™ funkcionira ovako: korisnik bira slavinu ili umivaonik. Filteri kao što su stil, dizajn, instalacija, postepeno sužavaju pretragu. Proizvodi se kreću od standardnih umivaonika do ugradbenih te umivaonika smještenih ispod pulta, te do umivaonika postavljenih na pult te od slavina različitih visina do samostojećih miješalica i slavina montiranih na zid. Jednostavna navigacija, brojne opcije pomoći pri odlučivanju te različita objašnjenja omogućuju brzu orijentaciju. Rezultati pretrage mogu se još suziti ako se dodaju podaci o rasponu cijena, brendu, proizvodnoj liniji, dizajnu i stilu proizvoda pa će se tako prikazivati samo najbolje varijante. Rezultat: savršena udobnost pri korištenju i sjajan izgled, bez dosadnog prskanja vode.

Zahvaljujući realističnom prikazu proizvoda, svatko ima mogućnost razmotriti moguće kombinacije bez pretjerane maštovitosti ili sposobnosi trodimenzionalnog zamišljanja. Tako se mogu istražiti čak i kombinacije koje nisu dostupne u lokalnim showroomovima. To omogućuje korisnicima da pronađu savršeno rješenje za svoju kupaonicu. Sve one privilegije koje već dugo postoje u raznim sferama svakodnevnog života, kao što su moda, životni stil, prehrana, elektronika ili automobili, sada postaju stvarnost i u kupaonskoj industriji, zahvaljujući GROHE-u. Jednostavan konfigurator koji nudi pravu dodanu vrijednost za dizajn kupaonica. Uz GROHE BestMatch™ prskanje vode i ne posebno uspjele kombinacije slavine i umivaonika postaju stvar prošlosti – GROHE će pronaći par iz snova za svaku kupaonicu.

Za više informacija posjetite bestmatch.grohe.com