NAGRADNJAČA

SpužvaBob Skockani uz Nestlé žitarice za djecu

18.09.2014 u 13:36

Bionic
Reading

Doručak je najvažniji obrok u danu, neophodan u pravilnoj prehrani jer oslobađa energiju potrebnu za početak dana te osigurava unos hranljivih tvari u organizam. Osim toga, redovito konzumiranje doručka pomaže u kontroli sitosti i održavanju zdrave tjelesne mase, poboljšanju pažnje te povećanju radnog učinka i pamćenja. Kvalitetan doručak podrazumijeva unos kvalitetnih namirnica, a pravi izbor predstavljaju Nestlé žitarice za djecu i mlade napravljene sa integralnim (cjelovitim) zrnom žitarica te obogaćene željezom, kalcijem i vitaminima.

Nestlé asortiman dječjih žitarica za djecu uključuje NESQUIK žitarice, najveći svjetski brand žitarica za djecu, te NESQUIK DUO, COOKIE CRISP, CHEERIOS i CHOCAPIC, koje djeca jednostavno obožavaju.

A kako bi djecu potaknuli na redovito doručkovanje i bavljenje tjelesnom aktivnošću, Nestlé žitarice neprestano iznenađuju svoje najmlađe potrošače različitim suradnjama. Tako je za početak nove školske godine dogovorena suradnja s Nickelodeonom, tj. Spužva Bobom Skockanim, čiji se lik nalazi na pakiranjima omiljenih žitarica za doručak. Riječ je o najpopularnijem crtanom liku na svijetu u posljednjih 11 godina, kojeg je osmislio biolog i animator Stephen Hillenburg. Suradnja je ostvarena kako bi se djecu potaknulo na vježbanje i bavljenje sportom kroz zabavu. Tjelesna aktivnost kod djece iznimno je važna za pravilan rast i razvoj, prevenciju bolesti povezanih s prekomjernom težinom te razvijanje socijalnih vještina i timske osviještenosti.

U promotivnim pakiranjima NESQUIK i CHOCAPIC žitarica nalaze se zabavne šarene igračke za igranje nogometa, dok je u pakiranjima NESQUIK DUO i COOKIE CRISP jedinstveni kod za ulaz u posebno kreiranu internetsku stranicu www.get-active-game.com. Na njoj se nalaze video-demonstracije različitih vježbi prilagođenih djeci koja, nakon što odvježbaju određeni set, kao nagradnu osvajaju zanimljive video-demonstracije nogometnih tehnika, jednu epizodu crtanog filma Spužva Bob Skockani te na kraju posebnu web igricu i diplomu.

Tportal.hr je za svoje čitatelje pripremio četiri paketa Nestle žitarica!

Dobitnici su:

Katarina Marić
Ivan Perkec
Milana Kutinčić
Silvija Nađ