NAGRADNJAČA

Osvojite torbicu adidas by Stella McCartney!

28.08.2014 u 09:00

Bionic
Reading

Adidas predstavlja nove Performance kolekcije za muškarce, žene i djecu za sezonu jesen/zima 2014. koje treniranje i bavljenje sportom čine još udobnijim i atraktivnijim.

Adidas je u ovoj sezoni odlučio napraviti veliki iskorak koji će zauvijek promijeniti način proizvodnje modela košarkaških tenisica predstavivši revolucionarnu BOOST™ tehnologiju košarkaškom svijetu. Uz spomenute linije tu je i nova, uzbudljiva adidas by Stella McCartney kolekcija inspirirana prirodom koju čine životinjski uzorci kombinirani s neutralnim, zemljanim nijansama.

Odjeća
Ove sezone Run linija ističe vedrinu, slobodu i avanturu kakvu pruža trčanje u prirodi. Funkcionalni topovi s dugim rukavima, kapri-tajice i majice s kratkim rukavima s uzorkom strukture drva naglašeni su jesenskom paletom duboke crvene i zelene boje koje podsjećaju na šumske staze. Osnovni slojevi odjeće izrađeni su Techfit tehnologijom, a dodatnu funkcionalnost omogućuju ClimaChill, ClimaCool i ClimaLite tehnologije koje osiguravaju nenadmašnu udobnost i regulaciju temperature.

Linija Yoga predstavlja izuzetno ženstvene ombre-slojeve u svijetlo ružičastoj i sivoj boji koje se mogu pronaći na širokim topovima. Kombinezon bez šavova u svijetlo smeđoj boji ima i transparentni detalj na sportskom kroju leđa što omogućuje opuštanje i vježbanje u raznim pozama. Zvijezda kolekcije je mekana majica sa šišmiš-rukavima i naborom na struku dostupna u kremasto ružičastoj i prirodno-sivoj boji, a može se nositi prije i nakon vježbanja.

Ovosezonska Studio linija donosi tajice te majice posebno dizajnirane za zimu. U kolekciji se ističu majice bez rukava s geometrijskim blokovima ružičaste i ljubičaste boje.

Bilo da se radi o skijanju, bordanju ili jednostavnoj šetnji po snijegu linija Wintersport ima rješenje za sve. Elegantne i seksi siluete skijaških hlača tamno sive boje upotpunjuju voluminozne funkcionalne jakne. Različite debljine tkanine te stupnjevi izolacije u jaknama i hlačama brinu za razlike u temperaturi dok su funkcionalni flisevi izrađeni revolucionarnom termalnom ClimaWarm tehnologijom koja održava tjelesnu temperaturu na snježnim padinama.

Jedinstvenom fuzijom tehničke superiornosti i elegancije za tenisačice orijentirane na rezultate, linija adidas by Stella McCartney barricade jesen/zima 14 ovosezonski je izbor ambasadorica među kojima su Caroline Wozniacki, Andrea Petkovic i Laura Robson. S najnaprednijim sportskim dizajnom i iznimnom estetikom ova linija obuhvaća majice i haljine u ultraženstvenim puderastim nijansama bež, ružičaste i bijele boje. Inovativne kombinacije tekstura otvorenih i zatvorenih mrežastih struktura susreću se s izražajnim blokovima boja čime se postiže maksimalan učinak tijekom igre.

I za kraj, Stella McCartney donosi i novu Low Waste inovativnu liniju u kojoj se ističu hoodice i hlače u mekanim ružičastim i sivim nijansama koje se savršeno slažu s kratkim hlačicama u ljubičastoj i sivoj boji. Predstavljajući savršen odnos funkcionalnosti i stila za one koji brinu o svom ugljičnom otisku, ovi komadi napravljeni od organskog pamuka i recikliranog prediva.

Obuća i dodaci
Ovosezonsku kolekciju prati funkcionalna odjeća i dodaci koji odražavaju estetiku branda adidas by Stella McCartney dok su istovremeno izuzetno funkcionalni i praktični. Kolekcija jesen/zima 14 predstavlja prvu adidas by Stella McCartneyadiZero XT Trail Run tenisicu, posebno dizajniranu za trčanje po prirodi. Revolucionaran potplat napravljen od TRAXION™ tehnologije pruža siguran doskok i stabilnost na cesti. Dostupna u tri kombinacije boja – maslinasto zelena, crvena i uzorak strukture drva, - tenisica adiZero XT Trail Run savršen je izbor za trčanje prirodom zimi. Topla i udobna kapa u nijansama tamnocrvene boje savršeno se uklapa u kolekciju. Tenisice adipure s kontrastnim detaljima namijenjene su vježbanju u dvorani. Njihov potplat se ne kliže na glatkim podlogama, a mekani gornji dio prati prirodne pokrete stopala. Nezaobilazni dio kolekcije su i sportske torbe. Ove sezone one su mekane i podatne, u tamno sivim i ružičastim tonovima, a odlikuje ih funkcionalan dizajn s mnoštvom pretinaca i džepova. Tu je i prostirka za jogu koju čine dva sloja. Donji dio u nježnoj ružičastoj boji sprečava klizanje prostirke, a gornji dio bež boje savršeno je uporište za najzahtjevnije poze.

Više informacija o novoj adidas by Stella McCartney jesen/zima 2014. kolekciji potražite na http://stellamccartneyfw14.adidas.com/

Tportal.hr vam poklanja jednu žensku Stella McCartney torbicu iz nove adidas by Stella McCartney kolekcije za jesen/zimu 2014!

Ime dobitnika objavit ćemo u četvrtak, 4. rujna.

Nagradu je osvojila Jelena Smičić. Čestitamo!

Nagradu šaljemo poštom na kućnu adresu.