predmet žudnje

Obožavane tenisice dobile novo ruho; stižu u tako jednostavnom, a tako dobrom izdanju

24.04.2024 u 11:01

Bionic
Reading

Adidasove Sambe s potpisom 'Made in Italy' prodavat će se po cijeni od 350 eura, a ističu se po iznimnoj kvaliteti obrade i posve bijelom dizajnu

Adidasove sambice iz sezone u sezonu ostaju najomiljeniji model tenisica i simbol upućenosti u modne trendove, a njihovom retro šarmu nije odoljela gotovo nijedna slavna zvijezda današnjice.

U prilog im ide i pristupačna cijena, koja se nerijetko spusti ispod 100 eura, no uskoro ćemo ih vidjeti i u znatno luksuznijem i skupljem novom ruhu.

Retro tenisice koje ćemo viđati posvuda Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr

Naime njemački modni gigant dogovorio je suradnju s talijanskim dizajnerima koji će Sambama dati potpis 'Made in Italy', umjesto sadašnjeg 'Made in Germany'.

Prema najavama, prodavat će se po cijeni od 350 dolara i biti dostupne i u glamuroznom posve bijelom dizajnu s prepoznatljivim sivim prednjim dijelom od brušene kože.

Jedan od razloga povećane cijene jest i kvaliteta materijala, odnosno korištenje finije obrađene prave kože koja gotovo blista u bijelom izdanju, zbog čega je riječ o uvjerljivo najluksuznijim sambicama koje u trenu postaju predmet žudnje modnih ovisnica.

Ovaj glamurozni model stiže nam u trenucima u kojima mnogi nagađaju da bi popularnosti Samba ipak mogao doći kraj, za što je kao jedan od krivaca označen i britanski premijer Rishi Sunak. Naime 'optužen' je da nije dovoljno cool da bi nosio ove retro tenisice, a nakon što je oko toga nastala prava drama na društvenim mrežama, premijer se odlučio na - osobnu ispriku.