NAGRADNJAČA

Osvojite tromjesečnu zalihu Tidea

14.08.2014 u 10:47

Bionic
Reading

Još je preostao svega jedan dan do završetka Tideove nagradne igre u kojoj možete osvojiti školski paket iz lanca knjižara Algoritam Profil Mozaik u ukupnoj vrijednosti od 100.000 kuna kako bi početak školske godine bio što jednostavniji.

Nagradnu igru 'Schooliraj se uz Tide', koja do 15. kolovoza 2014. traje u svim većim trgovačkim lancima, primjetila je i Ivana Husar Mlinac koja se u zagrebačkom parku Maksimir susrela s malenim sportašima:

'U slalomu koji svakodnevno vozim usklađujući privatne i poslovne obaveze, poput gotovo svake mame, dogodi mi se da nemam vremena koliko bih željela za kvalitetan boravak na čistom zraku. Ne opterećujem se mislima kako će se moja ili odjeća moje djece toliko uprljati da će postati neiskoristiva. Koristim Tide koji osigurava iznimnu bjelinu u samo jednom pranju. U igri s mališanima prisjetila sam se utrkivanja skakanjem u vrećama, badmintona, potezanja užeta... Drago mi je da se djeca nisu suzdržavala od valjanja po travi i pozivam sve da izađu iz svojih domova na otvoreno, da se druže, pričaju i budu aktivni. Uskoro će ponovno krenuti školske obaveze kada će i vremena s najdražima biti manje.'

A tportal.hr će tri čitatelja nagraditi s tromjesečnom zalihom Tidea!

Imena dobitnika objavit ćemo u četvrtak, 21. kolovoza.

Nagradu su osvojili:

Paola Folo
Marija Rakuljić
Ruža Vrbanić

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.