INA

Ovo ljeto pripremite roštilj uz Inu

02.07.2014 u 13:00

Bionic
Reading

INA je za svoje kupce i ovo ljeto organizirala program vjernosti na svojim benzinskim postajama, a nova ponuda će zasigurno razveseliti sve ljubitelje roštilja i druženja na otvorenom

Naime, INA je ovaj put suradnju ostvarila s jednim od vodećih europskih brandova, kompanijom BergHOFF, a kao rezultat te suradnje nastala je ponuda mnogobrojnih pomagala za kuhanje i pečenje. Svi proizvodi osmišljeni su vodeći računa o lakoj i sigurnoj pripremi najukusnijih jela na zdrav način te kombinacijom kvalitete i funkcionalnosti.

 

INA poziva sve svoje kupce da se uključe u program vjernosti, a to mogu učiniti kupnjom goriva ili bilo kojeg proizvoda ili usluga na Ininim maloprodajnim mjestima u minimalnoj vrijednosti od 50 kuna.

 

Za svakih potrošenih 50 kuna dobivate naljepnicu i kada skupite potreban broj naljepnica, nalijepite ih na predviđeno mjesto u knjižicu za sakupljanje bodova i kupite bilo koji BergHOFF proizvod u ponudi, uz čak do 70%* popusta. Potrebno je sakupiti 5, 10 odnosno 15 naljepnica za kupnju proizvoda po sniženim cijenama, a maksimalan broj naljepnica po računu je 20. Naljepnice se mogu sakupljati na svim Ininim maloprodajnim mjestima, a iskoristiti na odabranim maloprodajnim mjestima uključenim u program vjernosti, čiji je popis dostupan na Ininim web stranicama www.ina.hr.

 

*U usporedbi s redovnim maloprodajnim cijenama u maloprodajnoj mreži.