TAKO LAKO

Saznajte što je 'ključno mjesto' i kako ga izraditi

11.06.2013 u 08:00

Bionic
Reading

Simpatična Tina Bilušica s Pelješca, s kojom smo se družili u prvim epizodama videoserije 'Tako lako' opet nam se pridružila kako bi nas podsjetila na nadolazeće ljeto i uživanje na moru. Naplavine i kamenčići pronađeni na plaži među dražim su materijalima koje Tina koristi te su na određeni način postali njen zaštitni znak

'Ključno mjesto' potrebno je u svakom domu i lako ga je izraditi. Tinina je to izmišljotina ne samo dizajnom i načinom izrade nego i nazivom, a što je to i kako ga izraditi saznat ćete ako pogledate video. Tina ga je ponudila u dvije slične varijante ('natur', tj. u prirodnoj boji drveta i u bijeloj boji).

Dodatni plus izrade 'ključnog mjesta' je u tome što na njemu ima prostora za duhovite natpise – Tina je ponudila svoje pa i vi dajte mašti na volju!

Tina ima puno novih ideja, stoga posjetite njen Facebook profil i blog

Sviđa li vam se 'Tako lako', lajkajte i redovito posjećujte našu Facebook stranicu jer tamo vas čekaju unikatni, ručno rađeni pokloni a od sljedećeg tjedna i linkovi na različite simpatične ideje koje su osmislili naši prezenteri, fanovi ili kreativci širom svijeta.