tportal.hr

Zagreb
+17
Osijek
+18
Pula
+18
Rijeka
+19
Zadar
+16
Split
+20
Dubrovnik
+17

STVORENA ZA ODMOR

Šarmantna vikendica prepuna neobičnih detalja

Smještena u malom mjestu Millerton u saveznoj državi New York, kuća koji nosi ime Dutchess House, odnosno Vojvotkinjina kuća, odličan je spoj moderne gradnje te romantičnih rustikalnih detalja

Datum objave:
19.8.2012 8:00

Zadnja izmjena:
19.8.2012 12:26

Neobična i svakako ne tradicionalna seoska kuća u malome mjestu Millerton obogaćena je rustikalnim detaljima, a njezin zanimljiv izgled nadopunjuje i šarmantan naziv - Vojvotkinja kuća. Za originalni izgled kuće zadužen je, pak, dizajnerski studio Grzywinski+Pons.

Najuočljiviji detalji odmah pri pogledu na kuću svakako su aluminijske ploče kojima je obložena te upečatljiva i šarmantna vrata koja vizualno kuću izdvajaju od okoliša. Na zahtjev vlasnika, kuća je vrlo otvorena prema predivnoj prirodi koja je okružuje, omogućujući prodiranje okoliša u sam interijer.

Zahvaljujući vrlo inspirativnim rustikalnim detaljima i idejnim rješenjima stvorena je vikendica iz snova. Unutarnji dio kuće uređen je vrlo jednostavnim, ali funkcionalnim namještajem, a kroz cijeli interijer proteže se doza romantičnosti.

Veliki prozori i svijetao drveni namještaj osiguravaju dovoljno svjetla, a posebnu čar daju vrata raspolovljena na pola pa se gornji dio otvara poput prozora, koja su simpatičan detalj ladanjskih kućica.
209659,209522,208776,208776

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


modakomoda

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr