tportal.hr

Zagreb
+19
Osijek
+17
Pula
+17
Rijeka
+19
Zadar
+19
Split
+22
Dubrovnik
+18

STVORENA ZA ODMOR

Šarmantna vikendica prepuna neobičnih detalja

Smještena u malom mjestu Millerton u saveznoj državi New York, kuća koji nosi ime Dutchess House, odnosno Vojvotkinjina kuća, odličan je spoj moderne gradnje te romantičnih rustikalnih detalja

Datum objave:
19.8.2012 8:00

Zadnja izmjena:
19.8.2012 12:26

Neobična i svakako ne tradicionalna seoska kuća u malome mjestu Millerton obogaćena je rustikalnim detaljima, a njezin zanimljiv izgled nadopunjuje i šarmantan naziv - Vojvotkinja kuća. Za originalni izgled kuće zadužen je, pak, dizajnerski studio Grzywinski+Pons.

Najuočljiviji detalji odmah pri pogledu na kuću svakako su aluminijske ploče kojima je obložena te upečatljiva i šarmantna vrata koja vizualno kuću izdvajaju od okoliša. Na zahtjev vlasnika, kuća je vrlo otvorena prema predivnoj prirodi koja je okružuje, omogućujući prodiranje okoliša u sam interijer.

Zahvaljujući vrlo inspirativnim rustikalnim detaljima i idejnim rješenjima stvorena je vikendica iz snova. Unutarnji dio kuće uređen je vrlo jednostavnim, ali funkcionalnim namještajem, a kroz cijeli interijer proteže se doza romantičnosti.

Veliki prozori i svijetao drveni namještaj osiguravaju dovoljno svjetla, a posebnu čar daju vrata raspolovljena na pola pa se gornji dio otvara poput prozora, koja su simpatičan detalj ladanjskih kućica.
209659,209522,208776,208776

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Zdravo proljeće
modakomoda

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr