tportal.hr

Zagreb
+15
Osijek
+15
Pula
+16
Rijeka
-
Zadar
+15
Split
+18
Dubrovnik
+14

JAKO DOBRO UREĐENJE

Nevjerojatan stan od svega 45 kvadrata

Stan nazvan Leopoldo smješten u Sao Paolu odličan je primjer kako dobrim i mudrim uređenjem optimizirati i vizualno povećati prostor od svega 45 kvadrata

Datum objave:
6.7.2012 8:00

Zadnja izmjena:
6.7.2012 9:01

Mračan, skučen i ne baš ugodan za život stan nazvan Leopoldo u Sao Paolu dizajner interijera Maurício Karam uspješno je transformirao u ugodan prostor s daškom luksuza. Dobrim izborom namještaja te rušenjem postojećih, a nepotrebnih zidova bez kompromisno je stan od svega 45 kvadrata pretvoren u idiličan prostor ugodan za život te sa svim potrebnim sadržajima.

Iako se dnevni boravak i kuhinja nalaze u istoj prostoriji, rasvjetom i bojom zidova tematski su razdvojeni. Sasvim drukčije uređene te dvije zone se odlično stapaju, a granicu između njih čini sivi kuhinjski zid te onaj od boravka obložen drvetom. Posebnu čar daje rasvjeta smještena točno na toj granici. Jednostavnost i minimalizam uz dodatak kakvo upečatljivog detalja, poput bogatih plavih zavjesa, svijetlog tepiha ili pak taburea i fotelje u živoj boji, čine ovaj stan apsolutno neodoljivim.

Kuhinja sive boje odlično se uklopila u ostatak prostora te se čini gotovo neprimjetnom, a cijeli prostor je vizualno povećan zidom obloženim ogledalom te povećim staklenim stolom. Sličan stil uređenja vlada i u spavaćoj sobi. Sivi nenametljivi namještaj obogaćen je šarenim detaljima, a udobnost naglašena šarenim jastucima i bogatim zavjesama.

202609,202564,202360,201773

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


modakomoda

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr