EFEKTNO I MODERNO

Je li ovaj stan kao stvoren za mladu obitelj?

12.06.2012 u 08:00

Bionic
Reading

Smješten u povijesnoj zgradi u Stockholmu, ovaj stan prepun je detalja, a dizajnere je nadahnuo da ga uz pomoć nekoliko efektnih trikova pretvore u suvremen dom

Protežući se na čak 104 kvadratna metra, ovo elegantno potkrovlje sastoji se od dvije spavaće sobe, prostranog dnevnog boravka spojenog s efektno uređenom blagovaonicom, kuhinje te kupaonice, tvoreći tako odličan dom za mladu obitelj.

Kako je smješten u povijesnoj zgradi, u ovome stanu se isprepliću povijest i modernizam. Tako interijer dnevnoga boravka krasi vrlo moderan namještaj koji obiluje staklom i visokim sjajem, stropove krase stare tamne drvene grede dok je bijela boja zidova osvježena dodatkom ljubičaste.

Jednostavan i moderan namještaj ravnih linija savršeno pristaje uz spomenute stare grede te kamin koji prostoru daju osjećaj topline i udobnosti. Iako su spavaće sobe nešto manje, baš kao i dnevni boravak obiluju hrpom detalja, a i kupaonica u bijelim pločicama s plavim točkicama te neobičnim umivaonikom. U sklopu stana je i prostrana terasa okružena cvijećem, a osim udobnih ležaljki i na terasi se ističu zanimljivi detalji poput figurica i začinskog bilja.