Obitelj i dom VRIJEDNA AKCIJA

Mališani u SOS Dječjem selu dobili donaciju

  • Autor: tportal.hr
  • 4.6.2012 11:53:40
  • 4.6.2012 10:48:00

Svaki prijeđeni kilometar na Oriflameovom zelenom biciklu pretvoren je u kune pa je SOS Dječjem selu Hrvatska Oriflame uručio 20 tisuća kuna

Međunarodna kozmetička kompanija Oriflame kozmetika organizirala je tijekom mjeseca svibnja u devet hrvatskih gradova humanitarnu akciju naziva Green Bike Tour, koja se odnosila na vožnju tzv. zelenog bicikla s ciljem prikupljanja novčanih sredstava za potrebe radnih i životnih prostora SOS Dječjeg sela Hrvatska.

Tijekom svibnja Oriflameov zeleni bicikl bio je stacioniran po glavnim gradskim trgovima diljem Hrvatske (Zagreb, Karlovac, Slavonski Brod, Varaždin, Koprivnica, Čakovec, Rijeka, Split i Dubrovnik), a svi zainteresirani građani mogli su dati humanitarni doprinos akciji svojim sudjelovanjem, odnosno bicikliranjem, jer se svaki prijeđeni odbiciklirani kilometar pretvarao u kune.

S obzirom na to da su građani odbiciklirali pozamašan broj kilometara, Oriflame je odlučio je za djecu SOS Dječjeg sela Hrvatska donirati ukupno 20 tisuća kuna.

Od Oriflamea poklon-bon kao oblik donacije nacionalnoj direktorici SOS Dječjeg sela Hrvatska Višnji Tuškan-Krupić uručila je direktorica Oriflame Kozmetike za Hrvatsku Gordana Kadoić, a na svečanosti su uz Marinku Šenjug, voditeljicu fundraising odjela SOS Dječjeg sela Hrvatska, sudjelovali i mnogi prodajni predstavnici Oriflamea.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više